Bujodrag Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 ih, podležeš predrasudama. probaj nećeš se otrovati. Probaću, naravno, al' ću sa zadovoljstvom da gustiram sopstvene predrasude.
ivy Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) aj nemojte zezati,priznala sam ja da to postoji jos davno..samo sam sad,posle 5godina od saznanja, prvi put pravila :D Edited October 12, 2016 by ivy
gospa buba Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :D izdajice
Dagmar Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 skuvala je sve na pari -_- Pa nema para za majonez, zbunjujete me dobri ljudi...
gospa buba Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) bacila je sve niz rijeku ne zbunjujemo te, nego poshto je ivi izdala, neko mora da nastavi da nosi taj barjak ^_^ Edited October 12, 2016 by gospa buba
duda Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 (edited) a nisam znala sta cu za veceru ,prastaj pa spremila majonez :o izdajice, još jednom ed. a šta bi sa holandezom, drugarice Edited October 14, 2016 by dùda
ivy Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 mrzelo me da parvim holandez za veceru..a jos uvek ga vise volim ..1 je holandez e kad smo vec ovde sto sam spremila skusu ..u foliji so,limun,ruzmarin,malo belog vina,mulje 1 klasika al sto je dobro ispalo,prste smo polizali
Bujodrag Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Izvinjavam se što upadam, ali, šta je problem s majoneziranjem?
duda Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Izvinjavam se što upadam, ali, šta je problem s majoneziranjem? majonez ne jedemo jer je nezdrav, tj, ima mnogo glupog ulja osim ako ga ne praviš sa nekim fensi-šmensi uljima osim toga, ne verujemo u minut-majonez, to tek nikako -_-
ivy Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 ja pravila sa 1dl grckog maslinovog ulja...a moze i sa pola mulja pola otopljenog maslaca dudo moram priznati da sam u vezi minut majoneza 1 konvertit..i dalje ga ne jedem puno i ne vidim mu neku veliku svrhu u mojoj kuhinji ali za ponekad,kao opcija je sasvim ok..
Bujodrag Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Aha, to je. Strogo estetski principi. Pomislih na trenutak da ste preterali s onim Duhovnim topikom. Zezam se :) I ja imam dilemu oko majoneza. Volim ga ali mi je, naročito u poslednje vreme, nekako vulgaran i tup, sve neka masnoća i malo prostora za ukus. I generalno me u poslednje vreme smaraju jela koja hoće da mi prostim obiljem i intenzitetom uguše čula. Daj mi čist i jasan jedan ukus a ne vatromet.
Recommended Posts