Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

ih, podležeš predrasudama.

probaj nećeš se otrovati.

Probaću, naravno, al' ću sa zadovoljstvom da gustiram sopstvene predrasude. 

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

aj nemojte zezati,priznala sam ja da to postoji jos davno..samo sam sad,posle 5godina od saznanja, prvi put pravila :D

Edited by ivy

evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :D

izdajice :cry:

a ešerihija??

skuvala je sve na pari -_-

skuvala je sve na pari -_-

Pa nema para za majonez, zbunjujete me dobri ljudi...

bacila je sve niz rijeku :lolol:

ne zbunjujemo te, nego poshto je ivi izdala, neko mora da nastavi da nosi taj barjak ^_^

Edited by gospa buba

izdajice :cry:

a nisam znala sta cu za veceru :cry: ,prastaj

a nisam znala sta cu za veceru :cry: ,prastaj

pa spremila majonez  :o

izdajice, još jednom  :cry:

ed.

a šta bi sa holandezom, drugarice  :mad:

Edited by dùda

mrzelo me da parvim holandez za veceru..a jos uvek ga vise volim ..1 je holandez   :wub:

e kad smo vec ovde sto sam spremila skusu :wub:  ..u foliji so,limun,ruzmarin,malo belog vina,mulje 1 klasika al sto je dobro ispalo,prste smo polizali

Izvinjavam se što upadam, ali, šta je problem s majoneziranjem?

Izvinjavam se što upadam, ali, šta je problem s majoneziranjem?

majonez ne jedemo jer je nezdrav, tj, ima mnogo glupog ulja

osim ako ga ne praviš sa nekim fensi-šmensi uljima  :fantom:

osim toga, ne verujemo u minut-majonez, to tek nikako  -_-

ja pravila sa 1dl grckog maslinovog ulja...a moze i sa pola mulja pola otopljenog maslaca

dudo moram priznati da sam u vezi minut majoneza 1 konvertit..i dalje ga ne jedem puno i ne vidim mu neku veliku svrhu u mojoj kuhinji ali za ponekad,kao opcija je sasvim ok..

Aha, to je. Strogo estetski principi. 

Pomislih na trenutak da ste preterali s onim Duhovnim topikom.

Zezam se :)

I ja imam dilemu oko majoneza. Volim ga ali mi je, naročito u poslednje vreme, nekako vulgaran i tup, sve neka masnoća i malo prostora za ukus. I generalno me u poslednje vreme smaraju jela koja hoće da mi prostim obiljem i intenzitetom uguše čula. Daj mi čist i jasan jedan ukus a ne vatromet.