gospa buba Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 meni bezveze, mekan, narandzast i ima ukus ko slabija bundeva. posledichno besmislen :(
beta Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) ja ga volim ispečenog u rerni ili u čorbici umesto bundeve. moja majka ga mrzi. mrzim mu i ukus i miris. kaže da je davi. fantazira. Edited October 12, 2016 by beta kentauri
renne Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 meni bezveze, mekan, narandzast i ima ukus ko slabija bundeva. posledichno besmislen :( +1
Bujodrag Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 meni bezveze, mekan, narandzast i ima ukus ko slabija bundeva. posledichno besmislen :( Joj, dakle gadan jedan bljutavikus. Hvala. Eskiviraću ga, ako uspem.
adam Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 batat je car za restovanje. brze se przi od obicnog krompira a upija sve sokove i ukuse. ja ga tako najvolem. ne mora da se kuva nego samo oljustiti i iseci na kolutove i to je to. raspada se za desetak minuta, upije i luk i alevu i mascobu, ma sve. super je, verujte. ja jos stavim izdasno bibera, za prste lizat.
gospa buba Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) pa otvori :D pa ne mogu, to mi je za hitne sluchajeve a neimanje temeljca nije hitan sluchaj ^_^ batat je car za restovanje. brze se przi od obicnog krompira a upija sve sokove i ukuse. ja ga tako najvolem. ne mora da se kuva nego samo oljustiti i iseci na kolutove i to je to. raspada se za desetak minuta, upije i luk i alevu i mascobu, ma sve. super je, verujte. ja jos stavim izdasno bibera, za prste lizat. aj probacu <_< Edited October 12, 2016 by gospa buba
maheem Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 I luk i alevu i teskobu [emoji38]ol: Sad mi se jede ljuta čorba od bundeve [emoji14]iggy:
yolo Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 batat je car za restovanje. brze se przi od obicnog krompira a upija sve sokove i ukuse. ja ga tako najvolem. ne mora da se kuva nego samo oljustiti i iseci na kolutove i to je to. raspada se za desetak minuta, upije i luk i alevu i mascobu, ma sve. super je, verujte. ja jos stavim izdasno bibera, za prste lizat. + mlogo. kroketi od batata su zakoniti za kari varijante namesto mesa, ovo gore (gusci pire) u loptice pa u fritezu
ivy Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :D
beta Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Joj, dakle gadan jedan bljutavikus. Hvala. Eskiviraću ga, ako uspem. ih, podležeš predrasudama. probaj nećeš se otrovati.
renne Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :DNeeeee
Frank Pembleton Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :DPreživesmo godišnjicu Oluje a da forum nije implodirao, a sad smo najebali!
Recommended Posts