October 12, 20168 yr meni bezveze, mekan, narandzast i ima ukus ko slabija bundeva. posledichno besmislen :(
October 12, 20168 yr ja ga volim ispečenog u rerni ili u čorbici umesto bundeve. moja majka ga mrzi. mrzim mu i ukus i miris. kaže da je davi. fantazira. Edited October 12, 20168 yr by beta kentauri
October 12, 20168 yr Author meni bezveze, mekan, narandzast i ima ukus ko slabija bundeva. posledichno besmislen :( +1
October 12, 20168 yr meni bezveze, mekan, narandzast i ima ukus ko slabija bundeva. posledichno besmislen :( Joj, dakle gadan jedan bljutavikus. Hvala. Eskiviraću ga, ako uspem.
October 12, 20168 yr batat je car za restovanje. brze se przi od obicnog krompira a upija sve sokove i ukuse. ja ga tako najvolem. ne mora da se kuva nego samo oljustiti i iseci na kolutove i to je to. raspada se za desetak minuta, upije i luk i alevu i mascobu, ma sve. super je, verujte. ja jos stavim izdasno bibera, za prste lizat.
October 12, 20168 yr pa otvori :D pa ne mogu, to mi je za hitne sluchajeve a neimanje temeljca nije hitan sluchaj ^_^ batat je car za restovanje. brze se przi od obicnog krompira a upija sve sokove i ukuse. ja ga tako najvolem. ne mora da se kuva nego samo oljustiti i iseci na kolutove i to je to. raspada se za desetak minuta, upije i luk i alevu i mascobu, ma sve. super je, verujte. ja jos stavim izdasno bibera, za prste lizat. aj probacu <_< Edited October 12, 20168 yr by gospa buba
October 12, 20168 yr I luk i alevu i teskobu [emoji38]ol: Sad mi se jede ljuta čorba od bundeve [emoji14]iggy:
October 12, 20168 yr batat je car za restovanje. brze se przi od obicnog krompira a upija sve sokove i ukuse. ja ga tako najvolem. ne mora da se kuva nego samo oljustiti i iseci na kolutove i to je to. raspada se za desetak minuta, upije i luk i alevu i mascobu, ma sve. super je, verujte. ja jos stavim izdasno bibera, za prste lizat. + mlogo. kroketi od batata su zakoniti za kari varijante namesto mesa, ovo gore (gusci pire) u loptice pa u fritezu
October 12, 20168 yr evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :D
October 12, 20168 yr Joj, dakle gadan jedan bljutavikus. Hvala. Eskiviraću ga, ako uspem. ih, podležeš predrasudama. probaj nećeš se otrovati.
October 12, 20168 yr Author evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :DNeeeee
October 12, 20168 yr evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :DPreživesmo godišnjicu Oluje a da forum nije implodirao, a sad smo najebali!