Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

meni bezveze, mekan, narandzast i ima ukus ko slabija bundeva. posledichno besmislen :(

Posted (edited)

ja ga volim ispečenog u rerni ili u čorbici umesto bundeve.

moja majka ga mrzi. mrzim mu i ukus i miris. kaže da je davi. fantazira.

Edited by beta kentauri
Posted

meni bezveze, mekan, narandzast i ima ukus ko slabija bundeva. posledichno besmislen :(

+1

Posted

Joj, dakle gadan jedan bljutavikus.

Hvala. Eskiviraću ga, ako uspem.

Posted

batat je car za restovanje. brze se przi od obicnog krompira a upija sve sokove i ukuse. ja ga tako najvolem. ne mora da se kuva nego samo oljustiti i iseci na kolutove i to je to. raspada se za desetak minuta, upije i luk i alevu i mascobu, ma sve. super je, verujte. ja jos stavim izdasno bibera, za prste lizat. 

Posted (edited)

pa otvori  :D

pa ne mogu, to mi je za hitne sluchajeve :lolol:

a neimanje temeljca nije hitan sluchaj ^_^

batat je car za restovanje. brze se przi od obicnog krompira a upija sve sokove i ukuse. ja ga tako najvolem. ne mora da se kuva nego samo oljustiti i iseci na kolutove i to je to. raspada se za desetak minuta, upije i luk i alevu i mascobu, ma sve. super je, verujte. ja jos stavim izdasno bibera, za prste lizat. 

aj probacu <_<

Edited by gospa buba
Posted

I luk i alevu i teskobu [emoji38]ol:

Sad mi se jede ljuta čorba od bundeve [emoji14]iggy:

Posted

+ mlogo.

kroketi od batata su zakoniti za kari varijante namesto mesa, ovo gore (gusci pire) u loptice pa u fritezu

Posted

evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :D

Posted

Joj, dakle gadan jedan bljutavikus.

Hvala. Eskiviraću ga, ako uspem.

ih, podležeš predrasudama.

probaj nećeš se otrovati.

Posted

evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :D

Neeeee
Posted

Preživesmo godišnjicu Oluje a da forum nije implodirao, a sad smo najebali!