Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

meni bezveze, mekan, narandzast i ima ukus ko slabija bundeva. posledichno besmislen :(

meni presladak

ja ga volim ispečenog u rerni ili u čorbici umesto bundeve.

moja majka ga mrzi. mrzim mu i ukus i miris. kaže da je davi. fantazira.

Edited by beta kentauri

• Author

meni bezveze, mekan, narandzast i ima ukus ko slabija bundeva. posledichno besmislen :(

+1

Joj, dakle gadan jedan bljutavikus.

Hvala. Eskiviraću ga, ako uspem.

batat je car za restovanje. brze se przi od obicnog krompira a upija sve sokove i ukuse. ja ga tako najvolem. ne mora da se kuva nego samo oljustiti i iseci na kolutove i to je to. raspada se za desetak minuta, upije i luk i alevu i mascobu, ma sve. super je, verujte. ja jos stavim izdasno bibera, za prste lizat. 

pa otvori  :D

pa ne mogu, to mi je za hitne sluchajeve :lolol:

a neimanje temeljca nije hitan sluchaj ^_^

batat je car za restovanje. brze se przi od obicnog krompira a upija sve sokove i ukuse. ja ga tako najvolem. ne mora da se kuva nego samo oljustiti i iseci na kolutove i to je to. raspada se za desetak minuta, upije i luk i alevu i mascobu, ma sve. super je, verujte. ja jos stavim izdasno bibera, za prste lizat. 

aj probacu <_<

Edited by gospa buba

I luk i alevu i teskobu [emoji38]ol:

Sad mi se jede ljuta čorba od bundeve [emoji14]iggy:

+ mlogo.

kroketi od batata su zakoniti za kari varijante namesto mesa, ovo gore (gusci pire) u loptice pa u fritezu

evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :D

Joj, dakle gadan jedan bljutavikus.

Hvala. Eskiviraću ga, ako uspem.

ih, podležeš predrasudama.

probaj nećeš se otrovati.

• Author

evo samo da kazem da sam sad prvi put pravila majonez za minut stapnim mixerom i svidja mi se,itekako postoji. :D

Neeeee

:lolol:

Preživesmo godišnjicu Oluje a da forum nije implodirao, a sad smo najebali!
  • Author

Gotovo je, to je to

Milestone