Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

ma u redu je, nego jel ima u zapadnim ispostavama u bgd?

• Author

Nema, od Bosne pa na dalje ima, u Srbiji jok

Nema, od Bosne pa na dalje ima, u Srbiji jok

a to znači da ima ubosni ?

u kojim marketima ?

nalijem deci belog vina

:o

Nemoj decu nalivati alkoholom!

-----------------------------------

S druge strane, ovo mi izgleda baš privlačno. Al' generalno nemam mnogo iskustva sa ribljim specijalitetima, nisam otišao mnogo dalje od skuše sa roštilja.

Moram jednom probati da napravim ovakvo nešto

:o

Nemoj decu nalivati alkoholom!

haha

i ja u jednom momentu isto pomislila  :lolol:

• Author

a to znači da ima ubosni ?

u kojim marketima ?

Konzum i Bingo

Konzum i Bingo

fala  :)

kupujem prvom prilikom

ima maksi pilecu supu u konzervi, premia. dodushe nisam je josh otvorila pa ne znam shta je unutra :D

ima maksi pilecu supu u konzervi, premia. dodushe nisam je josh otvorila pa ne znam shta je unutra :D

pa otvori  :D

:) u Tempu sam nedavno naleteo na delezov 365 gusti čorbuljak od zelenog povrća, u brik pakovanju. Sasvim je dobro. 

:) u Tempu sam nedavno naleteo na delezov 365 gusti čorbuljak od zelenog povrća, u brik pakovanju. Sasvim je dobro.

Al to nije ni pileće ni teleće ;-) a ni riblje...

ma samo se falim, neću to da mećem u banaćaninov brudet božemesačuvajisakloni  :)

čorbuljak je idealan za ovo hladno vreme

huh, pa nije ovo brudet :)

ti koncetrisani temeljci meni rade posao, imam i juneće i kokošije, isto podravka, a dovlačio sam ranije i neke italijanske.

koristim retko, kad nema vremena da se zezam sa nečim predugo, uglavnom da pojačam neki sos, rižoto i to...

inače, uvek imam smrznutu supu, june ili koka, to mi ostalo iz zavičaja kao navika. kad kuvam supe, kuvam najveći lonac, odvojim šta je za ručak i za zakuvati sa rezancima, ostalo na led, pa po potrebi kao temeljac za druga jela

slatki krompir u ljusci ispečen u rerni

A kakav je onaj batat krompir?