Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

ma u redu je, nego jel ima u zapadnim ispostavama u bgd?

Posted

Nema, od Bosne pa na dalje ima, u Srbiji jok

Posted

Nema, od Bosne pa na dalje ima, u Srbiji jok

a to znači da ima ubosni ?

u kojim marketima ?

Posted

nalijem deci belog vina

:o

Nemoj decu nalivati alkoholom!

-----------------------------------

S druge strane, ovo mi izgleda baš privlačno. Al' generalno nemam mnogo iskustva sa ribljim specijalitetima, nisam otišao mnogo dalje od skuše sa roštilja.

Moram jednom probati da napravim ovakvo nešto

Posted

:o

Nemoj decu nalivati alkoholom!

haha

i ja u jednom momentu isto pomislila  :lolol:

Posted

a to znači da ima ubosni ?

u kojim marketima ?

Konzum i Bingo
Posted

Konzum i Bingo

fala  :)

kupujem prvom prilikom

Posted

ima maksi pilecu supu u konzervi, premia. dodushe nisam je josh otvorila pa ne znam shta je unutra :D

Posted

ima maksi pilecu supu u konzervi, premia. dodushe nisam je josh otvorila pa ne znam shta je unutra :D

pa otvori  :D

Posted

:) u Tempu sam nedavno naleteo na delezov 365 gusti čorbuljak od zelenog povrća, u brik pakovanju. Sasvim je dobro. 

Posted

:) u Tempu sam nedavno naleteo na delezov 365 gusti čorbuljak od zelenog povrća, u brik pakovanju. Sasvim je dobro.

Al to nije ni pileće ni teleće ;-) a ni riblje...
Posted

ma samo se falim, neću to da mećem u banaćaninov brudet božemesačuvajisakloni  :)

čorbuljak je idealan za ovo hladno vreme

Posted

huh, pa nije ovo brudet :)

ti koncetrisani temeljci meni rade posao, imam i juneće i kokošije, isto podravka, a dovlačio sam ranije i neke italijanske.

koristim retko, kad nema vremena da se zezam sa nečim predugo, uglavnom da pojačam neki sos, rižoto i to...

inače, uvek imam smrznutu supu, june ili koka, to mi ostalo iz zavičaja kao navika. kad kuvam supe, kuvam najveći lonac, odvojim šta je za ručak i za zakuvati sa rezancima, ostalo na led, pa po potrebi kao temeljac za druga jela