fluffy Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 @ darling: pa i jesam :) Sent from my iPhone using Tapatalk
yolo Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 jel ovo desno cthulhu? ja onoliko pricam o slicnosti morskih plodova i svinjskih iznutrica
MayDay Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Išla majka da mi kupi moju omiljenu slaninu sa Vidikovca. Ne pamtim kad sam zadnji put jela slaninu, pošto volim samo ovu.
*edited by mod Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Onaj ancho si stavio samo mene da nerviras... Jos nisam naleteo. Ja probao Ancho u Fabrici sendvica. Dobar sos skroz. A mora nesto slatko da se jede danas
Bujodrag Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Navukoh se :D Već više od dve nedelje doručkujem te neke ljuspice od kukuruza i ječma sa jogurtom. U ovome ima i prstohvat sveže mlevenog kima. Sad kad počnem da meljem koješta, gde će mi biti kraj... poslato sa.....valjda
Frank Pembleton Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Jbga ja krenuo to da zobljem taj musli ovo, ali onda sam shvatio da to ne treba da jedem kad idem na arbajt ;) ....shit has hit the fan...
Bujodrag Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 (edited) Ovo nije to musli nešto, meni je odvratno kad je slatko. Ovo su samo klot kukuruzne i ječmene ljuspice Hm, sad se setih da imam prastare usoljene kapre. Probaću da ih smuljam u neku pastu, kao začin za ljuspice. I, naravno, fali sitno seckana sušena ovčetina. Edited September 29, 2016 by Bujodrag
Haralampije Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 dolmice od ppatlidzana , kiselo mleko, popersi
ivy Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 (edited) popersi ja se izvinjavam ali Edited September 29, 2016 by ivy
banatjanin Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 ljuspice od kukuruza i ječma koje i gde kupuješ?
Bujodrag Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 koje i gde kupuješ? U najbližoj običnoj prodavnici tih zdravohranskih grickalica. Te kukuruzne imaju u raznim kornfleks-musli-fljusli-brusli formama al' ja uzmem klot, bez išta. Imaju i od drugih žitarica, nisam sve probao, za sad sam utvrdio da mi se ječam svidja više od raži. Mis'im, tih ljuspica ima svuda, u takvim radnjama, i svuda su iste, zar ne?
Tvrdica Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 dolmice od ppatlidzana , A jel su sa mmesom ili onako klot samo usitnjeni ppatlidzan?
Recommended Posts