banatjanin Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 malidžano, svež, pečena paprika, takođe sad o'lađena, salata od grilovanih tikvica, vrele lepinje, istarsko hcmulje i beli koziji sir
Barti66 Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Ranisana kasnije...prvo ajvara domaćega u neograničenim količinama
maheem Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Za dorucak spravio omlet s vrganjima i nesto lisicarki, pikant humus na tost i shopska. Za rucak pohovao belo i karfiol koji sam zaboravio u frizideru pre neki dan. Pire pride ofkors i kiseli krastavci iz Selence. Obicno mrzim da pohujem al danas bas bio raspolozen za kucanske poduhvate pa mi je i pohovanje ispalo zadovoljstvo. U subotu planirao da pecem paprike al supruga preuzela virus pa odustajem. Valjda cu naci nekog ko usluzno peche ionako sam zadovoljan sa ajvarom iz Selenche pa ne bih da eksperimentisem. Je l ima neko kontakt za prodaju pechene paprike? Sutra cu da ispecem par komada na ringli, napuniti sirom i ispohovati
aram Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 de cecco je najbolja od tih velikih kupovnih
Frank Pembleton Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Gde ima? ....shit has hit the fan...
banatjanin Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 De Cecco je uvozila ista firma koja je vlasnik Aroma marketa, dakle, tamo ima sigurno
Recommended Posts