renne Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Pons burger zemičke su totalno ludilo od kvaliteta Pakovanje četiri komada 80 donara u mahiju
boshoku Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 a i ovi ražnjići deluju mamojebno de uopšte kod nas ima da se kupe halopenjosi? merkator? pošto pazarim po malim maksijima, ne videh ih
katamaran Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Ovi Haralampijevi su gajeni. Kazu da ih ima po vecim Maksijima a sa ove strane reke eventualno Cvetni trg ili Alonzo. U Cika Ljubinoj sam jedino par puta video nesto malo habanerosa. Ja zbog halapenjosa i usao u zezanje sa papricicama i do dana danasnjeg nisam imao kontakt sa pravim jer mi stigla neka mutirana verzija jos prve sezone a posle nisam uzimao druge. Moracu za sledecu
boshoku Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 ipak, pečena, zelena ljuta, s puno belog, luka, barem meni je zakon - prežderem se, a onda, naravno, ne bude dobro (da ne ulazim u detalje),al kada birao poslednji obrok, bilo bi to, ćevapi na kamaku i svež somun
yolo Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 boza i marina maljkovic sa familijom u durmitoru. odakle im pare? ja cekam standard, jagnjetina, vitaminska i negazirana, posle ce tufahija. Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Publius Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 a i ovi ražnjići deluju mamojebno de uopšte kod nas ima da se kupe halopenjosi? merkator? pošto pazarim po malim maksijima, ne videh ih Video u Tempu, bili su u ponudi sa habanerom.
nisam ja Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Pucali me krejvovi i zadesim se kod dma. Kao jede mi se štrumpvafl. Pogledam onaj alnatura. 175gr 335 din. Reko mrš bre. Ošo u maksi i uzo 325gr za 220d. I tako.
yolo Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 inace jagnjetina u durmitoru bila njesra (da cenjeni forume i to je moguce). kao da su u rerni podgrejali juceranju u uzegloj lojcini...
renne Posted September 5, 2016 Author Posted September 5, 2016 Okruglo tri godine nisam bio, a i nemam višr želju
yolo Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 ekipa je apsolutno jeziva ne racunajuci sportiste, krv na rukama, evri u kofercetu
Bujodrag Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Šta sssu to štrumpvafl, eh moj prekrasssni?
Recommended Posts