Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

tuna-fillets-in-olive-oil-220x300.jpg

al nemoj da si lud da placas 400ak dinara kolika je puna cena :)

Posted

Pastrva, blitva, krumpir, bogovski preliv od belog luka i dresing za blitvaju [emoji14]iggy:

Posted

Ja trenutno samo kupujem od ribe u konzervi one cele kodmade skuše,ono je prava stvar  :naughty: Mislim da pakuju neki letonci KAIJA se zove firma,imaju i opasno dobre dimljene papaline isto u konzervi.Njihov pprogram te konzervirane mi nekako najlepši trenutno,a ništa nije skuplje od 300din u Idei.Jedino što mi se nije svideo je filet lososa sa senfom  :cry:

Mada sve je dobro dok nije u pitanju 

sardines_belma_2_.jpg

Posted

ladna (grilovana) melanzana parmidjana od juce, sveza mocarela, masline kalamate, zaliveno s puno mirisljavog maslinovog.

Posted

patlidzan punjen sosom od povrca,paradaiza,sv. vrata i slaninince posuto fetom i parmezanom pa pecen u rerni do dzemastosti

salata krastavac/mileram

Posted (edited)

Doslovce užasan dan sam imao, sa sve hitnom zubarskom intervencijom...

Comfort food uvek pomogne  :piggy:

Kupio pet čisto junećih ćevapa, pa ih sa kockicama pančete, makedonskog kačkavalja i malo tucane premesio u pljesku. Grill tiganj nema ćumur, ali je odradio posao, a sa strane krompir na čamčiće pečen u masti, i šopska sa ljutikom i volovskim srcem. Sad druga limenka Ginisa sama klizi...

Edited by banatjanin
Posted

Nabrao sam smokava po bloku pa ih sad jedem. Odlicne su.

Posted

Kod nas u staaaarom Beogradu niko i ne bere  :nobles:

Iznenadio se pre neki dan koliko ih ima ispred zgrada po Dunavskom keju.

Posted

Ti si mi znači obrstio smokv

:mad:

Juce sam ubrao 2 komada sa one tvoje, danas sam uzeo malo sa one kod mene u bloku prema carini.
Posted

tako se pocinje, prvo sakupljacka privreda a tek posle sledi i gajenje  :lolol:

Posted

jako su rodile smokve..mi smo juce na Fruskoj brali neke koje imaju jako sitan plod(2cm precnika) a eksplozija secera,kao bombonice!!!

sada jedem omlet sa tikvicom,crvenom paprikom,slaninicom i sirom

salata krastavac,bluk,mileram,harisa