darling Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 al nemoj da si lud da placas 400ak dinara kolika je puna cena :)
maheem Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Pastrva, blitva, krumpir, bogovski preliv od belog luka i dresing za blitvaju [emoji14]iggy:
Bambula Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ja trenutno samo kupujem od ribe u konzervi one cele kodmade skuše,ono je prava stvar Mislim da pakuju neki letonci KAIJA se zove firma,imaju i opasno dobre dimljene papaline isto u konzervi.Njihov pprogram te konzervirane mi nekako najlepši trenutno,a ništa nije skuplje od 300din u Idei.Jedino što mi se nije svideo je filet lososa sa senfom Mada sve je dobro dok nije u pitanju
darling Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 ladna (grilovana) melanzana parmidjana od juce, sveza mocarela, masline kalamate, zaliveno s puno mirisljavog maslinovog.
ivy Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 patlidzan punjen sosom od povrca,paradaiza,sv. vrata i slaninince posuto fetom i parmezanom pa pecen u rerni do dzemastosti salata krastavac/mileram
banatjanin Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Doslovce užasan dan sam imao, sa sve hitnom zubarskom intervencijom... Comfort food uvek pomogne Kupio pet čisto junećih ćevapa, pa ih sa kockicama pančete, makedonskog kačkavalja i malo tucane premesio u pljesku. Grill tiganj nema ćumur, ali je odradio posao, a sa strane krompir na čamčiće pečen u masti, i šopska sa ljutikom i volovskim srcem. Sad druga limenka Ginisa sama klizi... Edited September 2, 2016 by banatjanin
Delija67 Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Nabrao sam smokava po bloku pa ih sad jedem. Odlicne su.
katamaran Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Kod nas u staaaarom Beogradu niko i ne bere Iznenadio se pre neki dan koliko ih ima ispred zgrada po Dunavskom keju.
Delija67 Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Ti si mi znači obrstio smokv Juce sam ubrao 2 komada sa one tvoje, danas sam uzeo malo sa one kod mene u bloku prema carini.
Haralampije Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 tako se pocinje, prvo sakupljacka privreda a tek posle sledi i gajenje
ivy Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 jako su rodile smokve..mi smo juce na Fruskoj brali neke koje imaju jako sitan plod(2cm precnika) a eksplozija secera,kao bombonice!!! sada jedem omlet sa tikvicom,crvenom paprikom,slaninicom i sirom salata krastavac,bluk,mileram,harisa
Recommended Posts