Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Klot čorbast grašak sa dosta mirođije i cluka a pored beli mešanac od 45% mm i domaċa bela krckava leba...kako to volem...jednostavno a nemoš bolje biti.

(doduše boranija sa kmlekom je ipak na prvom mestu)

Posted

Klot čorbast grašak sa dosta mirođije i cluka a pored beli mešanac od 45% mm i domaċa bela krckava leba...kako to volem...jednostavno a nemoš bolje biti.

(doduše boranija sa kmlekom je ipak na prvom mestu)

Kako meni legne dobro kuvana boranija, dobro zapržena i onda kiselo mleko. Dešava mi se da to jedem maltene da vrha, do povraćanja...
Posted (edited)

pirinač s majonezom i tunjevinom (isprsio za rio mare - realno, ne okusujem kvalitet spram enormne cene... hajp, šta li...); napravio ćuftice po nekom jutju recepisu

malo više posla al odličan finger food/amouse bouche

Edited by boshoku
Posted

Meni rio mare baš šit a tek cifra...mislio svojevremeno da je to neka budalaština za naše tržište, pazario u Italiji, kad ono isto sranje samo za mnogo manje para.

Posted

rio mare u maslinovom je super. mala konzerva kod madjara na pijaci 125 dinara. 

Posted

zabarski prevaranti ispresuju komadice da izgleda ko da je komad u pitanju, periodicno se zajebem da uznen kad se zaboravim..

Posted

Rio mare je samo primer dobrog marketinga,krš proizvod za koji svi misle da je nešto posebno.nije ni prići recimo EVA tunjevini.

Posted (edited)

kako god ti mislis... 

@ cutura pa ima tune u filetima, ali ljudima je to skupo. najbolje sto moze da se nadje je postira brac u maslinovom, na pijaci kradena 200 dinara, juce vidim da je u ideji na akciji 250. 

inace, to je sve ista tuna, pogledajte podrucja izlova. da l ce seci, ili presovati, sta ce pakovati, da li ce pakovati u masinsko ili u maslinovo ulje, to sve pise na kutiji i shodno tome se placa. nikad nisam videla evu u maslinovom, da li to postoji?

ja jedem postiru, a kad mi treba mali obrok rio mare, i iznenadila sam se, jer bila sam sa predrasudama, da je zapravo veoma ukusna. 

Edited by darling
Posted

ma naravno da je rio mare ukusna, s njom je problem jedino cena.

Posted

Kako izgleda ta postira, jel je ima u maxiju i univeru?

....shit has hit the fan...