Barti66 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Klot čorbast grašak sa dosta mirođije i cluka a pored beli mešanac od 45% mm i domaċa bela krckava leba...kako to volem...jednostavno a nemoš bolje biti. (doduše boranija sa kmlekom je ipak na prvom mestu)
Frank Pembleton Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Klot čorbast grašak sa dosta mirođije i cluka a pored beli mešanac od 45% mm i domaċa bela krckava leba...kako to volem...jednostavno a nemoš bolje biti. (doduše boranija sa kmlekom je ipak na prvom mestu) Kako meni legne dobro kuvana boranija, dobro zapržena i onda kiselo mleko. Dešava mi se da to jedem maltene da vrha, do povraćanja...
boshoku Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) pirinač s majonezom i tunjevinom (isprsio za rio mare - realno, ne okusujem kvalitet spram enormne cene... hajp, šta li...); napravio ćuftice po nekom jutju recepisu malo više posla al odličan finger food/amouse bouche Edited August 31, 2016 by boshoku
Barti66 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Meni rio mare baš šit a tek cifra...mislio svojevremeno da je to neka budalaština za naše tržište, pazario u Italiji, kad ono isto sranje samo za mnogo manje para.
darling Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 rio mare u maslinovom je super. mala konzerva kod madjara na pijaci 125 dinara.
Čutura Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 zabarski prevaranti ispresuju komadice da izgleda ko da je komad u pitanju, periodicno se zajebem da uznen kad se zaboravim..
Bambula Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Rio mare je samo primer dobrog marketinga,krš proizvod za koji svi misle da je nešto posebno.nije ni prići recimo EVA tunjevini.
darling Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) kako god ti mislis... @ cutura pa ima tune u filetima, ali ljudima je to skupo. najbolje sto moze da se nadje je postira brac u maslinovom, na pijaci kradena 200 dinara, juce vidim da je u ideji na akciji 250. inace, to je sve ista tuna, pogledajte podrucja izlova. da l ce seci, ili presovati, sta ce pakovati, da li ce pakovati u masinsko ili u maslinovo ulje, to sve pise na kutiji i shodno tome se placa. nikad nisam videla evu u maslinovom, da li to postoji? ja jedem postiru, a kad mi treba mali obrok rio mare, i iznenadila sam se, jer bila sam sa predrasudama, da je zapravo veoma ukusna. Edited September 1, 2016 by darling
nenad Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 ma naravno da je rio mare ukusna, s njom je problem jedino cena.
Frank Pembleton Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Kako izgleda ta postira, jel je ima u maxiju i univeru? ....shit has hit the fan...
Recommended Posts