Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Ja jedem samo koncepte, ukuse ostavljam običnim smrtnicima.

+1
Posted

Špikovan svinjski vrat u belom vinu,prosto obožavam ovaku tešku hranu kasno uveče  :frust:

Posted

čuš žuta lubenica

:isuse:

probao i od sad samo zute jedem.
Posted

probao i od sad samo zute jedem.

Ajd opiši ;)
Posted

Ajd opiši ;)

Opisacu Raksinovim avatarom photo-thumb-730.gif?_r=1444933855

Na prvo probanje mi se ucinila malo preslatka al posle mi je legla samo tako.

Posted (edited)

Da prekinem slatki niz,svadbarski kupus al onaj pravi spreman na ogromnu količinu  :ss1: Odavno nisam ovako lepo jeo.

I da još jendom dokazano,nema dobrog kupusa bez ovčetine.

Edited by Bambula
Posted (edited)

Beli luk, crni luk na kockice, kim, šargarepa na kolutove, paprika na štapiće, paradajz oljuštiti pa na kockice, redom jedno po jedno dok ne omekša, Spremalo se 2 sata na srednjoj temperaturi, do gustine da varjača ostavi trag po dnu. Na kraju  bosiljak, peršun, origano, nana, biber, so. Ne znam kako se zove. Je li sataraš ili u njega ne ide šargarepa? I na kraju u sve to pečena pileća prsa (ona iz mrežice), iseckana na rezance. Uglavnom, bogovski ukus, To je bilo za ručak, a malo i za večeru.

Edited by halloween
Posted

Super je to samo kim isto ubaciš kad i ove ostale začine na kraju,ovako dok se kuva ukus ispari.

Posted

off:

Zute lubenice polako ali sigurno nestaju? Ovi moji na Bajloniju visee nece doobijati a u velikom Maksiju ostalo jos samo par komada.

Ako ima na nekoj pijaci u krugu Cvetko - Zemun - pijaca u Pozeskoj molim za dojavu.

Posted

ijao kako sam se izodbijao sad od pasulja. pratnja samo luk. i onaj beli leba vazdušasti sa krckavom korom. 

to dobio kutiju nekog organskog pasulja, ne znam poreklo slanini, kobaji i kolenici  :lolol:

Posted

Famisove kranjske i neki pasulj: izdinstao dve glavice luka, papriku, mrkvu, bluk i chili, pa pomesao sa dve konzerve belog pasulja u maloj tepsiji, 3/4 konzerve pelata, loma ulja. Pekao u rerni sat vremena, izvadio i prekrio mocarelom pa nazad u rernu dok se korica od sira nije ufatila.