Bujodrag Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Ja jedem samo koncepte, ukuse ostavljam običnim smrtnicima. +1
Bambula Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Špikovan svinjski vrat u belom vinu,prosto obožavam ovaku tešku hranu kasno uveče
katamaran Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 čuš žuta lubenica probao i od sad samo zute jedem.
Frank Pembleton Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 probao i od sad samo zute jedem.Ajd opiši ;)
katamaran Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Ajd opiši ;) Opisacu Raksinovim avatarom Na prvo probanje mi se ucinila malo preslatka al posle mi je legla samo tako.
Bambula Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 (edited) Da prekinem slatki niz,svadbarski kupus al onaj pravi spreman na ogromnu količinu Odavno nisam ovako lepo jeo. I da još jendom dokazano,nema dobrog kupusa bez ovčetine. Edited August 28, 2016 by Bambula
halloween Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 (edited) Beli luk, crni luk na kockice, kim, šargarepa na kolutove, paprika na štapiće, paradajz oljuštiti pa na kockice, redom jedno po jedno dok ne omekša, Spremalo se 2 sata na srednjoj temperaturi, do gustine da varjača ostavi trag po dnu. Na kraju bosiljak, peršun, origano, nana, biber, so. Ne znam kako se zove. Je li sataraš ili u njega ne ide šargarepa? I na kraju u sve to pečena pileća prsa (ona iz mrežice), iseckana na rezance. Uglavnom, bogovski ukus, To je bilo za ručak, a malo i za večeru. Edited August 28, 2016 by halloween
Bambula Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Super je to samo kim isto ubaciš kad i ove ostale začine na kraju,ovako dok se kuva ukus ispari.
katamaran Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 off: Zute lubenice polako ali sigurno nestaju? Ovi moji na Bajloniju visee nece doobijati a u velikom Maksiju ostalo jos samo par komada. Ako ima na nekoj pijaci u krugu Cvetko - Zemun - pijaca u Pozeskoj molim za dojavu.
nisam ja Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 ijao kako sam se izodbijao sad od pasulja. pratnja samo luk. i onaj beli leba vazdušasti sa krckavom korom. to dobio kutiju nekog organskog pasulja, ne znam poreklo slanini, kobaji i kolenici
maheem Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Famisove kranjske i neki pasulj: izdinstao dve glavice luka, papriku, mrkvu, bluk i chili, pa pomesao sa dve konzerve belog pasulja u maloj tepsiji, 3/4 konzerve pelata, loma ulja. Pekao u rerni sat vremena, izvadio i prekrio mocarelom pa nazad u rernu dok se korica od sira nije ufatila.
Recommended Posts