Frank Pembleton Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 al skupo nešto. nije ni privlačna onako žuta.To sigurno, ja ne mogu da prelomim da je probam...
ivy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 ja sam jedno,jako davno, jela zutu lubenicu i ostala mi je u secanju kao nesto najlepse od lubenice sto sam pojela..a pojela sam mnoogoo lubenice..posle toga vise nikad nisam videla zutu..ali ja nemam poverenja u markete sto se bostana tice i posebno ako je skupo jer je ovaj nas domaci oodlican bostan 16-20din/kg..nemam dilemu i zivecu i bez tog saznanja
renne Posted August 19, 2016 Author Posted August 19, 2016 al skupo nešto. nije ni privlačna onako žuta. na akciji ove nedelje 30 dinara
banatjanin Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Jbt, pa celo detinjstvo su žute lubenice bile hit. Kupovale se sa traktorske prikolice, od seljaka, bile od one fele što je manja, loptasta i tamno zelena, bez šara. Nije bilo velikih frižidera, pa se hladile u kofi vode. Nisam to jeo cirka trijes godina...
katamaran Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Eno u maxiju koliko voliš +1000 Svraticu, al kakvi su moji lokalni maksiji...
Barti66 Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Jbt, pa celo detinjstvo su žute lubenice bile hit. Kupovale se sa traktorske prikolice, od seljaka, bile od one fele što je manja, loptasta i tamno zelena, bez šara. Nije bilo velikih frižidera, pa se hladile u kofi vode. Nisam to jeo cirka trijes godina... Jbt, ja sve vreme čitam i nzm koje su to "žute" kada ono sada "tamno zelene"...ništa mi nije jasno.Tamno zelene, baš kao što si rekao, obeležiše detinjstvo a bogami i podosta kasniji period...ne behu teže od 4-5 kg i bez omašaja što se ukusa tiče.
katamaran Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) Cinii se da su Novosti skoro pisale da nisu vise zute jedina egzotika i da sad ima i neka nova boja Edited August 21, 2016 by katamaran
Recommended Posts