Hella Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) Gde je Hella da iskopa post sa foruma B92 kad Kinik piše kako je prehranio četu u vojsci jednim ježom. 10 € Pa sam ih pitao - a da si mnogo gladan, da nemas 'Sljeme' mesnu konzervu, - sta bi? Pa mu kazem - daj mi tu konzervu, i zavrljacim je niz padinu! Svi su cutali. http://forum.b92.net/topic/71764-zacinske-trave/?p=3582664 Edited August 16, 2016 by Hella
boshoku Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 treba se legende podsetiti - zlehudi zahod i čovečiji ćorak, kinčić
Bambula Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Mi kao starešine nikada nismo jeli divljač i svaki odstrel se vodio kao krivolov i išlo se na komisiju,prvo odgovaraš za trošenje municije,onda i za to što si odstrelio divljač.Dakle još jedan laž Mrzi me da se penjam na potkrovlje da nađem i skeniram "Upustvo o pripremljanju jela u JNA u ratu" taj priručnik se bavi spremanjem egzotičnih stanovnika šuma.
Lancia Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Mi kao starešine nikada nismo jeli divljač i svaki odstrel se vodio kao krivolov i išlo se na komisiju,prvo odgovaraš za trošenje municije,onda i za to što si odstrelio divljač.Dakle još jedan laž Mrzi me da se penjam na potkrovlje da nađem i skeniram "Upustvo o pripremljanju jela u JNA u ratu" taj priručnik se bavi spremanjem egzotičnih stanovnika šuma. i na kraju se taj prirucnik pretvorio u stvaranje egzoticnih stanovnika suma, ustasa, cetnika, balista...
boshoku Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 i na kraju se taj prirucnik pretvorio u stvaranje egzoticnih stanovnika suma, ustasa, cetnika, balista... sa srbsko-džej en ej strane, četnici su kul... hrvati&bošnjaci, not so much
svashtabezneshto Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 10 € Uplaćeno! (nego, sad idi na Vreme i odgovori sa kim si gledao meteorsku kišu )
Bambula Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Danas normalno jelo,škembići i to pojeo dve porcije i Rose iz nekog domaćeg podruma po preporuci konobara,nisam oduševlejn pa mu nisam ni pamtio ime.
hansolo Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Dziga sa lukom, cvekla pecena pa glazirana sa balzamikom i palenta sa parmezanom, zelena salata. Legao bi sladoled al' prazan pretinac u zamrzivacu Bas lep rucak oko 19 h :)
ivy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 joj kakav je bostan ove godine,predobar!!! a ove avgustovske dinje,one sa belim mesom,pece jezik koliko su slatke dnevna doza 2kg dinje i kriska od 3kg lubenice umrecu
maheem Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Svinjo [emoji14]iggy: Juče prvi put u životu video žut bostan. Je l to od radioaktivnosti? Neko probao?
ivy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 a dobro,pojedemo tu dozu nas dvoje(ali vise ja :P)..sta cu kad volim a i sad ce kraj jos malo..jagode sam kupila 2puta,tresnje ni jednom ali ovo i grozdje bez prestanka!!! zute lubenice?like in zute unutra? gde?gde? ima ta sorta i jako su dobre
maheem Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Video juče u maxiju. Da žuta unutra [emoji38]ol:
Lancia Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 zuta lubenica, zuti kivi original je bolji, sladji.
katamaran Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Kazu da je zuta lubenica vec dve godine hit na zelenjaku i da je muka ziva nabaviti kolika je potraznja
Recommended Posts