Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

Gde je Hella da iskopa post sa foruma B92 kad Kinik piše kako je prehranio četu u vojsci jednim ježom.

10 € :fantom:

Pa sam ih pitao - a da si mnogo gladan, da nemas 'Sljeme' mesnu konzervu, - sta bi?

Pa mu kazem - daj mi tu konzervu, i zavrljacim je niz padinu!

Svi su cutali.

http://forum.b92.net/topic/71764-zacinske-trave/?p=3582664

Edited by Hella
Posted

treba se legende podsetiti - zlehudi zahod i čovečiji ćorak, kinčić :wub:

Posted

Mi kao starešine nikada nismo jeli divljač i svaki odstrel se vodio kao krivolov i išlo se na komisiju,prvo odgovaraš za trošenje municije,onda i za to što si odstrelio divljač.Dakle još jedan laž  :lolol:  Mrzi me da se penjam na potkrovlje da nađem i skeniram "Upustvo o pripremljanju jela u JNA u ratu" taj priručnik se bavi spremanjem egzotičnih stanovnika šuma.

Posted

Mi kao starešine nikada nismo jeli divljač i svaki odstrel se vodio kao krivolov i išlo se na komisiju,prvo odgovaraš za trošenje municije,onda i za to što si odstrelio divljač.Dakle još jedan laž  :lolol:  Mrzi me da se penjam na potkrovlje da nađem i skeniram "Upustvo o pripremljanju jela u JNA u ratu" taj priručnik se bavi spremanjem egzotičnih stanovnika šuma.

i na kraju se taj prirucnik pretvorio u stvaranje egzoticnih stanovnika suma, ustasa, cetnika, balista...

Posted

i na kraju se taj prirucnik pretvorio u stvaranje egzoticnih stanovnika suma, ustasa, cetnika, balista...

sa srbsko-džej en ej strane, četnici su kul...

hrvati&bošnjaci, not so much

Posted

10 € :fantom:

Uplaćeno!

(nego, sad idi na Vreme i odgovori sa kim si gledao meteorsku kišu  :wub: )

:fantom:

Posted

Danas normalno jelo,škembići i to pojeo dve porcije i Rose iz nekog domaćeg podruma po preporuci konobara,nisam oduševlejn pa mu nisam ni pamtio ime.

Posted

Dziga sa lukom, cvekla pecena pa glazirana sa balzamikom i palenta sa parmezanom, zelena salata. Legao bi sladoled al'  prazan pretinac u zamrzivacu :cry: Bas lep rucak oko 19 h :)

Posted

joj kakav je bostan ove godine,predobar!!!

a ove avgustovske dinje,one sa belim mesom,pece jezik koliko su slatke

dnevna doza 2kg dinje i kriska od 3kg lubenice 

umrecu

Posted

Svinjo [emoji14]iggy:

Juče prvi put u životu video žut bostan. Je l to od radioaktivnosti?

Neko probao?

Posted

a dobro,pojedemo tu dozu nas dvoje(ali vise ja :P)..sta cu kad volim a i sad ce kraj jos malo..jagode sam kupila 2puta,tresnje ni jednom ali ovo i grozdje bez prestanka!!!

zute lubenice?like in zute unutra?

gde?gde?

ima ta sorta i jako su dobre

Posted

Video juče u maxiju. Da žuta unutra [emoji38]ol:

Posted

zuta lubenica, zuti kivi  :thumbdown: original je bolji, sladji.

Posted

Kazu da je zuta lubenica vec dve godine hit na zelenjaku i da je muka ziva nabaviti kolika je potraznja