August 16, 20168 yr Gde je Hella da iskopa post sa foruma B92 kad Kinik piše kako je prehranio četu u vojsci jednim ježom. 10 € Pa sam ih pitao - a da si mnogo gladan, da nemas 'Sljeme' mesnu konzervu, - sta bi? Pa mu kazem - daj mi tu konzervu, i zavrljacim je niz padinu! Svi su cutali. http://forum.b92.net/topic/71764-zacinske-trave/?p=3582664 Edited August 16, 20168 yr by Hella
August 16, 20168 yr Mi kao starešine nikada nismo jeli divljač i svaki odstrel se vodio kao krivolov i išlo se na komisiju,prvo odgovaraš za trošenje municije,onda i za to što si odstrelio divljač.Dakle još jedan laž Mrzi me da se penjam na potkrovlje da nađem i skeniram "Upustvo o pripremljanju jela u JNA u ratu" taj priručnik se bavi spremanjem egzotičnih stanovnika šuma.
August 16, 20168 yr Mi kao starešine nikada nismo jeli divljač i svaki odstrel se vodio kao krivolov i išlo se na komisiju,prvo odgovaraš za trošenje municije,onda i za to što si odstrelio divljač.Dakle još jedan laž Mrzi me da se penjam na potkrovlje da nađem i skeniram "Upustvo o pripremljanju jela u JNA u ratu" taj priručnik se bavi spremanjem egzotičnih stanovnika šuma. i na kraju se taj prirucnik pretvorio u stvaranje egzoticnih stanovnika suma, ustasa, cetnika, balista...
August 16, 20168 yr i na kraju se taj prirucnik pretvorio u stvaranje egzoticnih stanovnika suma, ustasa, cetnika, balista... sa srbsko-džej en ej strane, četnici su kul... hrvati&bošnjaci, not so much
August 16, 20168 yr 10 € Uplaćeno! (nego, sad idi na Vreme i odgovori sa kim si gledao meteorsku kišu )
August 17, 20168 yr Danas normalno jelo,škembići i to pojeo dve porcije i Rose iz nekog domaćeg podruma po preporuci konobara,nisam oduševlejn pa mu nisam ni pamtio ime.
August 17, 20168 yr Dziga sa lukom, cvekla pecena pa glazirana sa balzamikom i palenta sa parmezanom, zelena salata. Legao bi sladoled al' prazan pretinac u zamrzivacu Bas lep rucak oko 19 h :)
August 19, 20168 yr joj kakav je bostan ove godine,predobar!!! a ove avgustovske dinje,one sa belim mesom,pece jezik koliko su slatke dnevna doza 2kg dinje i kriska od 3kg lubenice umrecu
August 19, 20168 yr Svinjo [emoji14]iggy: Juče prvi put u životu video žut bostan. Je l to od radioaktivnosti? Neko probao?
August 19, 20168 yr a dobro,pojedemo tu dozu nas dvoje(ali vise ja :P)..sta cu kad volim a i sad ce kraj jos malo..jagode sam kupila 2puta,tresnje ni jednom ali ovo i grozdje bez prestanka!!! zute lubenice?like in zute unutra? gde?gde? ima ta sorta i jako su dobre
August 19, 20168 yr Kazu da je zuta lubenica vec dve godine hit na zelenjaku i da je muka ziva nabaviti kolika je potraznja