precog Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Na sta lici dimljeni but od jazavca? Je li masan?
Bambula Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Slično je jaretini,samo malo žilavije i ima specifčnu aromu,nije preterano masno.Ovo mi je prvi put da ga jedem dimljenog probao sam ga u paprikašu i ono ništa posebno.
beta Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 zaista mi nije jasno kako ikome pada na pamet da ubije jazavca, pa još da njegovo meso posle dimi u pušnici ili krčka u gulašu. još manje mi je jasno da to posle neko jede
gospa buba Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 zaista mi nije jasno kako ikome pada na pamet da ubije jazavca, pa još da njegovo meso posle dimi u pušnici ili krčka u gulašu. još manje mi je jasno da to posle neko jede mast od jazavca je jedna od lekovitijih stvari za kozu. al da ga jedu, to josh nisam chula
yolo Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 deluje kao ratna hrana, ne znam sto bi to bilo ko jeo (da ne pominjem kako neko moze to da prevali preko usta ali ajd, sto ljudi sto cudi)
beta Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) ima raznog sveta... nedavno sam čula da u selima u okolini beograda, a verovatno i u drugim delovima srbije, ubijaju ježeve jer im navodno jedu kokoške Edited August 16, 2016 by beta kentauri
Bujodrag Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Možda je siroti jazavac greškom otišao do nekakvog kafkijanskog suda a tamo su, poznato je, ljudi nastrani.
Lancia Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 ima raznog sveta... nedavno sam čula da u selima u okolini beograda, a verovatno i u drugim delovima srbije, ubijaju ježeve jer im navodno jedu kokoške ovo sam ja jos video kao klinac, seljaci ih ubijaju vilama, vrlo okrutno. nisam cuo da hasaju kokoske ali ih jednostavno nazivaju stetocinama, bez objasnjenja.
Frank Pembleton Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Mislim da ježevi napadaju kokošija jaja... ....shit has hit the fan...
beta Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Mislim da ježevi napadaju kokošija jaja... ....shit has hit the fan... ježevi napadaju gliste i puževe! može povremeno da im se omakne i poneko jaje ali da samo to jedu nije istina
gospa buba Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) pa koliko je to tachno jezeva, armija jezeva udara na kokoshinjce, skache, pliva, grize? Edited August 16, 2016 by gospa buba
Frank Pembleton Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 ježevi napadaju gliste i puževe! može povremeno da im se omakne i poneko jaje ali da samo to jedu nije istinaMa naravno, ne bih ih ja dirnuo štagod da rade, nego ako išta čačkaju oko kokoški onda je to...Btw, prekjuče šetam kera on kida na nešto u travi kad ono zamiče jež. Ja očekujem da će da sklupča, kad ono jok. Krene da šišti i poskakuje ko nindža!
beta Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Ma naravno, ne bih ih ja dirnuo štagod da rade, nego ako išta čačkaju oko kokoški onda je to... Btw, prekjuče šetam kera on kida na nešto u travi kad ono zamiče jež. Ja očekujem da će da sklupča, kad ono jok. Krene da šišti i poskakuje ko nindža! jež tabadžija
Recommended Posts