Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Na sta lici dimljeni but od jazavca? Je li masan?

Posted

Slično je jaretini,samo malo žilavije i ima specifčnu aromu,nije preterano masno.Ovo mi je prvi put da ga jedem dimljenog probao sam ga u paprikašu i ono ništa posebno.

Posted

zaista mi nije jasno kako ikome pada na pamet da ubije jazavca,

pa još da njegovo meso posle dimi u pušnici ili krčka u gulašu. :twak::frust:

još manje mi je jasno da to posle neko jede :ph34r:

Posted

zaista mi nije jasno kako ikome pada na pamet da ubije jazavca,

pa još da njegovo meso posle dimi u pušnici ili krčka u gulašu. :twak::frust:

još manje mi je jasno da to posle neko jede :ph34r:

mast od jazavca je jedna od lekovitijih stvari za kozu. al da ga jedu, to josh nisam chula :lolol:

Posted

deluje kao ratna hrana, ne znam sto bi to bilo ko jeo (da ne pominjem kako neko moze to da prevali preko usta ali ajd, sto ljudi sto cudi)

Posted (edited)

ima raznog sveta...

nedavno sam čula da u selima u okolini beograda, a verovatno i u drugim delovima srbije,

ubijaju ježeve jer im navodno jedu kokoške :ph34r::wacko::twak:

Edited by beta kentauri
Posted

Možda je siroti jazavac greškom otišao do nekakvog kafkijanskog suda a tamo su, poznato je, ljudi nastrani.

Posted

ima raznog sveta...

nedavno sam čula da u selima u okolini beograda, a verovatno i u drugim delovima srbije,

ubijaju ježeve jer im navodno jedu kokoške :ph34r::wacko::twak:

ovo sam ja jos video kao klinac, seljaci ih ubijaju vilama, vrlo okrutno. nisam cuo da hasaju kokoske  :fantom: ali ih jednostavno nazivaju stetocinama, bez objasnjenja. 

Posted

Mislim da ježevi napadaju kokošija jaja...

....shit has hit the fan...

Posted

Mislim da ježevi napadaju kokošija jaja...

....shit has hit the fan...

ježevi napadaju gliste i puževe! može povremeno da im se omakne i poneko jaje ali da samo to jedu nije istina

Posted (edited)

pa koliko je to tachno jezeva, armija jezeva udara na kokoshinjce, skache, pliva, grize? :unsure:

Edited by gospa buba
Posted

gotovo, sace Bambula da krka jezetinu  :cry:

cecb31b445c8f8a608f4e6bfdfbcfc5c.jpg

Posted

ježevi napadaju gliste i puževe! može povremeno da im se omakne i poneko jaje ali da samo to jedu nije istina

Ma naravno, ne bih ih ja dirnuo štagod da rade, nego ako išta čačkaju oko kokoški onda je to...

Btw, prekjuče šetam kera on kida na nešto u travi kad ono zamiče jež. Ja očekujem da će da sklupča, kad ono jok. Krene da šišti i poskakuje ko nindža!

Posted

Ma naravno, ne bih ih ja dirnuo štagod da rade, nego ako išta čačkaju oko kokoški onda je to...

Btw, prekjuče šetam kera on kida na nešto u travi kad ono zamiče jež. Ja očekujem da će da sklupča, kad ono jok. Krene da šišti i poskakuje ko nindža!

jež tabadžija :lol: