August 16, 20168 yr Slično je jaretini,samo malo žilavije i ima specifčnu aromu,nije preterano masno.Ovo mi je prvi put da ga jedem dimljenog probao sam ga u paprikašu i ono ništa posebno.
August 16, 20168 yr zaista mi nije jasno kako ikome pada na pamet da ubije jazavca, pa još da njegovo meso posle dimi u pušnici ili krčka u gulašu. još manje mi je jasno da to posle neko jede
August 16, 20168 yr zaista mi nije jasno kako ikome pada na pamet da ubije jazavca, pa još da njegovo meso posle dimi u pušnici ili krčka u gulašu. još manje mi je jasno da to posle neko jede mast od jazavca je jedna od lekovitijih stvari za kozu. al da ga jedu, to josh nisam chula
August 16, 20168 yr deluje kao ratna hrana, ne znam sto bi to bilo ko jeo (da ne pominjem kako neko moze to da prevali preko usta ali ajd, sto ljudi sto cudi)
August 16, 20168 yr ima raznog sveta... nedavno sam čula da u selima u okolini beograda, a verovatno i u drugim delovima srbije, ubijaju ježeve jer im navodno jedu kokoške Edited August 16, 20168 yr by beta kentauri
August 16, 20168 yr Možda je siroti jazavac greškom otišao do nekakvog kafkijanskog suda a tamo su, poznato je, ljudi nastrani.
August 16, 20168 yr ima raznog sveta... nedavno sam čula da u selima u okolini beograda, a verovatno i u drugim delovima srbije, ubijaju ježeve jer im navodno jedu kokoške ovo sam ja jos video kao klinac, seljaci ih ubijaju vilama, vrlo okrutno. nisam cuo da hasaju kokoske ali ih jednostavno nazivaju stetocinama, bez objasnjenja.
August 16, 20168 yr Mislim da ježevi napadaju kokošija jaja... ....shit has hit the fan... ježevi napadaju gliste i puževe! može povremeno da im se omakne i poneko jaje ali da samo to jedu nije istina
August 16, 20168 yr pa koliko je to tachno jezeva, armija jezeva udara na kokoshinjce, skache, pliva, grize? Edited August 16, 20168 yr by gospa buba
August 16, 20168 yr ježevi napadaju gliste i puževe! može povremeno da im se omakne i poneko jaje ali da samo to jedu nije istinaMa naravno, ne bih ih ja dirnuo štagod da rade, nego ako išta čačkaju oko kokoški onda je to...Btw, prekjuče šetam kera on kida na nešto u travi kad ono zamiče jež. Ja očekujem da će da sklupča, kad ono jok. Krene da šišti i poskakuje ko nindža!
August 16, 20168 yr Ma naravno, ne bih ih ja dirnuo štagod da rade, nego ako išta čačkaju oko kokoški onda je to... Btw, prekjuče šetam kera on kida na nešto u travi kad ono zamiče jež. Ja očekujem da će da sklupča, kad ono jok. Krene da šišti i poskakuje ko nindža! jež tabadžija