duda Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 sad bih jela ovaj mesni doručak nisam ga probala ima 35 godina a kajgana sa njim bila vrh studentski ručak samo ovu imlekovu pavlaku ne bih jela nipošto, ona mi ko neka plastika, može ista da ostane do božića ko putuje ubosnu, toplo preporučam proizvode pađeni, to je drugi svet, mleko se otkupljuje od seljaka čije krave pasu na hercegovačkim livadama pavlaka je super, kajmak i sir, obični i iz meha, ma sve mu je dobro
duda Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 probaj, nećeš se pokajati osim one divne pavlake-milerama, što može da se kupi po pijacama (prodaje se u teglama), ali koja na žalost ne može da stoji dugo, tj, može ako je kupi baš sveža i odmah se posoli, ta je definitivno najbolja, tj. najbliže domaćoj ja kupim po dva ona pakovanja od po kilo, snabdem se bar za neko vreme ali ti proizvodi što su iz meha, to može duže vreme da stoji
Bujodrag Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Svinjski bubregzi. Sreća sreća rados'. poslato sa.....valjda
Bambula Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Ovako sa slike bih rekao da nisu oni bubrez,tako da ne bi trebalo ni da se osećaju
Bujodrag Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 jel se osecaju? Neam poima, al' ja se osećam skroz super što sam ih izeo.
Bujodrag Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Osećaju se sažvakano. Kao neka davno prežvakana tema. ------------------------------ No, prilično sam se izveštio ne samo da ih dobro spremim već i pravilno izaberem. Ovi su bili baš mladi i sveži, rumeni kao devojka. Da su bili malo stariji, par kapi sirćeta bi rešilo sve probleme. Plus debela domaća slanina i preterana količina cluka.....to ne može da omane.
Bujodrag Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Čekaj, nisam još okačio fotku škembića. A tek što su tripice.....krejzilo!
yolo Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 ponoćni sendvići od leba sa maslinama, vajkrema, mortadele sa pistaćom i paradajza odlično odlično
Recommended Posts