Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

obozavam. jesi ih punio sirom? 

aha, trapist + parmezan

Posted (edited)

Dobacicu i ja do Fontane jednom...

Ja vecerao ovo i bas mi se svidja

Edited by katamaran
Posted

pljoskve, najbolje voce u cijeli svijet.

Posted

zwiebelwurst odBate iz Beske i jezik u aspiku

Posted (edited)

slaninice,paradaiza i ladan spricep od Grasevine Belje

Edited by ivy
Posted

Krilca, posle roštilja, valja zasladiti

Posted

Jutros babuška udarala kao luda,pa se danas okupala u tanjirači,recpet klasika,usoljena pa u oštro pšenično brašno i na tanjiraču,po savetima starih alasa pržena na masti i to svinjskoj.Slika nema jer smo sve pojeli,a nismo se setili da slikamo  :lolol:

Posted

Jutros babuška udarala kao luda,pa se danas okupala u tanjirači,recpet klasika,usoljena pa u oštro pšenično brašno i na tanjiraču,po savetima starih alasa pržena na masti i to svinjskoj.Slika nema jer smo sve pojeli,a nismo se setili da slikamo  :lolol:

pržena babuška je keva

i još ladan špricer u politarskoj krigli

Posted (edited)

Deverika i Babuška najslađe ribe,ali ih ljdui izbegavaju zbog kostiju,a jedina tajna u svemu je da se zaseče od repa ka glavi,kompletno rezovima debljine čačkalice do kičme,a stomak se ne reže već samo leđa da se ne raspadnu rebra.I kad eliminišeš one dosadne "Y" kosti kojih su i deverika i babuška pune,ništa lepše nema za jelo i hvata se na plovak sa minimalnom mukom :lolol: .Sem možda Šarana divljaka u kajmaku  :misko:

Špricer domaći rizling i soda voda,ovaj sa kiselom ne priznajemo  :lolol:

Edited by Bambula
Posted

Deverika i Babuška najslađe ribe,ali ih ljdui izbegavaju zbog kostiju,a jedina tajna u svemu je da se zaseče od repa ka glavi,kompletno rezovima debljine čačkalice do kičme,a stomak se ne reže već samo leđa da se ne raspadnu rebra.I kad eliminišeš one dosadne "Y" kosti kojih su i deverika i babuška pune,ništa lepše nema za jelo i hvata se na plovak sa minimalnom mukom :lolol: .Sem možda Šarana divljaka u kajmaku  :misko:

Špricer domaći rizling i soda voda,ovaj sa kiselom ne priznajemo  :lolol:

uuuuuuu kako ja volim deveriku tako nareckanu pa resh pecenu. malo sta je tako slatko. 

Posted

deverika je za babusku realno klasa, al i baba ume da bude slatka, onako dlanare pa i malo vece al ne mnogo, sitnije i krupnije od toga ne volem. s manjima previse muke oko nista mesa a vecima nema sanse da isprzis kosti da mogu da se jedu.

Posted

Osim kad ne smrdi. Onda je vr. Mada baš je dugo nisam jeo.