Haralampije Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 obozavam. jesi ih punio sirom? aha, trapist + parmezan
katamaran Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) Dobacicu i ja do Fontane jednom... Ja vecerao ovo i bas mi se svidja Edited July 22, 2016 by katamaran
Kelt Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 https://drive.google.com/file/d/0B4Bywuktc8FLOFdEb2U3S2dIV3M/view?usp=drivesdk
ivy Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 (edited) slaninice,paradaiza i ladan spricep od Grasevine Belje Edited July 24, 2016 by ivy
Bambula Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Jutros babuška udarala kao luda,pa se danas okupala u tanjirači,recpet klasika,usoljena pa u oštro pšenično brašno i na tanjiraču,po savetima starih alasa pržena na masti i to svinjskoj.Slika nema jer smo sve pojeli,a nismo se setili da slikamo
banatjanin Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Jutros babuška udarala kao luda,pa se danas okupala u tanjirači,recpet klasika,usoljena pa u oštro pšenično brašno i na tanjiraču,po savetima starih alasa pržena na masti i to svinjskoj.Slika nema jer smo sve pojeli,a nismo se setili da slikamo pržena babuška je keva i još ladan špricer u politarskoj krigli
Bambula Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 (edited) Deverika i Babuška najslađe ribe,ali ih ljdui izbegavaju zbog kostiju,a jedina tajna u svemu je da se zaseče od repa ka glavi,kompletno rezovima debljine čačkalice do kičme,a stomak se ne reže već samo leđa da se ne raspadnu rebra.I kad eliminišeš one dosadne "Y" kosti kojih su i deverika i babuška pune,ništa lepše nema za jelo i hvata se na plovak sa minimalnom mukom .Sem možda Šarana divljaka u kajmaku :misko: Špricer domaći rizling i soda voda,ovaj sa kiselom ne priznajemo Edited July 29, 2016 by Bambula
adam Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Deverika i Babuška najslađe ribe,ali ih ljdui izbegavaju zbog kostiju,a jedina tajna u svemu je da se zaseče od repa ka glavi,kompletno rezovima debljine čačkalice do kičme,a stomak se ne reže već samo leđa da se ne raspadnu rebra.I kad eliminišeš one dosadne "Y" kosti kojih su i deverika i babuška pune,ništa lepše nema za jelo i hvata se na plovak sa minimalnom mukom .Sem možda Šarana divljaka u kajmaku :misko: Špricer domaći rizling i soda voda,ovaj sa kiselom ne priznajemo uuuuuuu kako ja volim deveriku tako nareckanu pa resh pecenu. malo sta je tako slatko.
Čutura Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 deverika je za babusku realno klasa, al i baba ume da bude slatka, onako dlanare pa i malo vece al ne mnogo, sitnije i krupnije od toga ne volem. s manjima previse muke oko nista mesa a vecima nema sanse da isprzis kosti da mogu da se jedu.
nisam ja Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Osim kad ne smrdi. Onda je vr. Mada baš je dugo nisam jeo.
Recommended Posts