July 11, 20168 yr u jbt.. 700 mica je opasna rabota! tebe ne treba zvati u goste! :D ja sam tukao karfiol, brokoli u besamel sosu sa pilecim belim mesom i odozgo neki zuti, meksi sir istopljen. p.s. pijem lowenbrau iz flaje. sve pivo popili u prodavnici, ove vrucine su krive.
July 11, 20168 yr Važi, biće sjajno ako postoji. Na Senjaku je popust bio četvrtkom :) Danas provereno telefonom, radi fabrička radnjica! Genjima iz "Famisa" istekao hosting. Edited July 11, 20168 yr by ajgor
July 11, 20168 yr ja danas bazenski ceo dan jedem sendvice sa kulenom plus krastavac i jogurt..i dinja
July 14, 20168 yr nama stigla pošiljka ohridskih, baš sa Ohrida, onih velikih crnih, rskavih i aromatičnih. njih ni nema pre početka jula... i mislim da su mi to najbolje trešnje od svih koje sam ikad jeo.
July 14, 20168 yr bac su pogledati odakle su kad budem opet prolazila, kupila sam 300 grama da probam, svaka je bila savrsena, bas ko te tvoje, krupne, crne, hrskave, slatke.
July 14, 20168 yr e da, nema boljih trešanja da se pravi klafuti https://en.wikipedia.org/wiki/Clafoutis koji sam omašio ove godine....
July 15, 20168 yr nama stigla pošiljka ohridskih, baš sa Ohrida, onih velikih crnih, rskavih i aromatičnih. njih ni nema pre početka jula... i mislim da su mi to najbolje trešnje od svih koje sam ikad jeo. +1