July 5, 20168 yr tako se zove, kad ne uspe dzem iz rerne? neeee,ne pratis sobre se hladi a dzem se greje.. sve si pomesao..
July 7, 20168 yr dođe tako i taj dan, kad čovek sebi dozvoli i mesni narezak, gavrilovićev dabome, obe konzerve sa police, i sveža beeeela 'leba vulgaris, pa paradajz domaći, i slatkog ljubičastog luka.... Edited July 7, 20168 yr by banatjanin
July 7, 20168 yr Uzni ljubljansku kobasicu u mahiju. Skoro kao mesni narezak ali lepo sečen, eo ja 3 domaću vruću kiflu, to i gaudu. Mogu da se bahatim, jutros kontrolok a puna kuća ranisana. -_-
July 7, 20168 yr probam... drugi sramim se priznati mi je leberkez, prave ovi iz Famisa, i uzmem ponekad kod Bate u Beškoj... pa ga bacim na tiganj, debelu krišku da se ugreje, a onda opet u bela leba, sa senfom Edited July 7, 20168 yr by banatjanin
July 7, 20168 yr de se kupuje taj, junior voli. i od chega se to u stvari pravi? ^_^ Edited July 7, 20168 yr by gospa buba
July 7, 20168 yr Ja obilazio jednu "fabričku radnju" jedno vreme kod onog Belmax centra tamo kod ikarbusa. Bilo tu na gomili raznih stvari iz asortimana... Bilo mi usput sa posla, više nije. Prijatelju dragi pozdravi jeeeee ...shit has hit the fan...
July 7, 20168 yr danas dan za sramljenje :D otpratio zenu i dete u italiju, pa za veceru pojo dva krakauera sa senfom. sad nasecko na kockice presovanu glavu i feta sira, prilozio masline. fuzbal moze da pocne :)
July 7, 20168 yr danas dan za sramljenje :D otpratio zenu i dete u italiju, pa za veceru pojo dva krakauera sa senfom. sad nasecko na kockice presovanu glavu i feta sira, prilozio masline. fuzbal moze da pocne :) uuu, sto ti je lose