Bujodrag Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 (edited) Old school je passe Edited June 27, 2016 by Bujodrag
Lancia Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 sorbe od kajsije sa jogurtom i stevijom tako se zove, kad ne uspe dzem iz rerne?
ivy Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 tako se zove, kad ne uspe dzem iz rerne? neeee,ne pratis sobre se hladi a dzem se greje.. sve si pomesao..
banatjanin Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) dođe tako i taj dan, kad čovek sebi dozvoli i mesni narezak, gavrilovićev dabome, obe konzerve sa police, i sveža beeeela 'leba vulgaris, pa paradajz domaći, i slatkog ljubičastog luka.... Edited July 7, 2016 by banatjanin
wall Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Uzni ljubljansku kobasicu u mahiju. Skoro kao mesni narezak ali lepo sečen, eo ja 3 domaću vruću kiflu, to i gaudu. Mogu da se bahatim, jutros kontrolok a puna kuća ranisana. -_-
banatjanin Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) probam... drugi sramim se priznati mi je leberkez, prave ovi iz Famisa, i uzmem ponekad kod Bate u Beškoj... pa ga bacim na tiganj, debelu krišku da se ugreje, a onda opet u bela leba, sa senfom Edited July 7, 2016 by banatjanin
gospa buba Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) de se kupuje taj, junior voli. i od chega se to u stvari pravi? ^_^ Edited July 7, 2016 by gospa buba
Frank Pembleton Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Ja obilazio jednu "fabričku radnju" jedno vreme kod onog Belmax centra tamo kod ikarbusa. Bilo tu na gomili raznih stvari iz asortimana... Bilo mi usput sa posla, više nije. Prijatelju dragi pozdravi jeeeee ...shit has hit the fan...
aram Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 danas dan za sramljenje :D otpratio zenu i dete u italiju, pa za veceru pojo dva krakauera sa senfom. sad nasecko na kockice presovanu glavu i feta sira, prilozio masline. fuzbal moze da pocne :)
Lancia Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 danas dan za sramljenje :D otpratio zenu i dete u italiju, pa za veceru pojo dva krakauera sa senfom. sad nasecko na kockice presovanu glavu i feta sira, prilozio masline. fuzbal moze da pocne :) uuu, sto ti je lose
Recommended Posts