June 24, 20168 yr Pa ono kad mesar uzme sataru i mlati po pola uzduz rebra i vrat na velike komade, jer ih niko nije naucio da naprave ovo a testera je misaona imenica
June 24, 20168 yr Misliš "krati rebra na pola"? E a ovo da ti odradi , tj. da mu tražiš pitao bi te, jesi li ti dečko peder... ...shit has hit the fan... Edited June 24, 20168 yr by Frank Pembleton
June 25, 20168 yr Ok, hvala... Sicko ima na zelenom vencu? ...shit has hit the fan... Edited June 25, 20168 yr by Frank Pembleton
June 25, 20168 yr Pire i gulas sa habanerom. I dalje me fascinira da pola papricice bez semenki i membrana moze ovoliko da zaljuti gulas. nivo ljutine nesto jaci nego sa jednom bugarskom sangarepom al je sa bugarkom lepsi. Imam jos samo 2-3 bugarke a biljke tek rodile pa reko da utrosim polutku habe ovaj put. Edited June 25, 20168 yr by katamaran
June 26, 20168 yr volim leto i zbog izobilja bobicastog voca (inace mi voce ne znaci mnogo u zivotu), jutros sam sasula borovnice i maline i kupine u blender za smoothie koji leti najcesce doruckujem.
June 26, 20168 yr Ovi u M. su navodno sa NZ Da, oni to prodaju godinama, bar je tako bilo kad sam zadnji put gledao - davno, lepa konfekcija ali skupo
June 26, 20168 yr Gibanicu odsinoc, paradajz salatu. Neko to odgore vidi sve, bez supe, rinflajsa i pohovanog u nedelju.