Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Pa ja takva krila ne kupujem. To je najslađe, sve se pojede sa sve koskom

Posted

a i zgodni su kao drška prilikom glockanja

Posted

ja se navukla na sladoled od smrznute banane..sad sam dodala malo slatke pavlake,kakaa i mrvu ruma..juce sa smrznutim kajsijama..prekljuce sa kokosovim mlekom :p

Posted

Smokve nikada ranije nisu sazrelw, plus su baš ogromne

ee6d600be9cac62111e6c9399c712b34.jpg

Posted

345k3mx.jpg

meni trulio neki paradajz, a i breskve, pa inspirisana aramovim proslogodisnjim suvim sljivama u paradajz sosu, skuvala ja to zajedno.

briljantno, mogla bih da se udam, divan sladak sos ko da je paradajz najbolji na svetu. sad to jedem s patlidzanom i mocarelom i rukolom i vrlo sam zadovoljna.  

Posted

Smokve nikada ranije nisu sazrelw, plus su baš ogromne

ee6d600be9cac62111e6c9399c712b34.jpg

Podseti me da bih mogao na krov. I mene iznenadise kolike su vec sad kad sam se popeo pre desetak dana.

Posted

Faširane, sataraš i ' ladan krastavac

Posted

musakau od karfiola,salatu

saladoled od smrznute banane sa kakaom,slatkom i kiselom pavlakom

Posted

1st ever briam. Bas mi se svidelo.

Posted (edited)

Jagnjeci vrat i deo rebara - onaj odvratan serbian cut ™ iskoristen 100 % Mulje pa podliveno vodom i vinom,obilno bluk,nesto manje mleveni i biber u zrnu,ruzmarin,kumin,korijander u zrnu, na pola so i zuti secer, na kraju malo kurkume zbog boje i svez korijander.Sat i pol krckanja.Uz to mkrompirici obareni pa zapeceni na mulju sa svezim bosiokom + grkljanska salata  :piggy:

edit:

zaboravih da sam stavio i oko 1,5 dl pavlake za kuhanje

d3d0bdf117.jpg

Edited by Haralampije
Posted

Jagnjeci vrat i deo rebara - onaj odvratan serbian cut ™ iskoristen 100 % Mulje pa podliveno vodom i vinom,obilno bluk,nesto manje mleveni i biber u zrnu,ruzmarin,kumin,korijander u zrnu, na pola so i zuti secer, na kraju malo kurkume zbog boje i svez korijander.Sat i pol krckanja.Uz to mkrompirici obareni pa zapeceni na mulju sa svezim bosiokom + grkljanska salata :piggy:

edit:

zaboravih da sam stavio i oko 1,5 dl pavlake za kuhanje

d3d0bdf117.jpg

Šta ti je serbian cut?