June 20, 20168 yr ja se navukla na sladoled od smrznute banane..sad sam dodala malo slatke pavlake,kakaa i mrvu ruma..juce sa smrznutim kajsijama..prekljuce sa kokosovim mlekom :p
June 21, 20168 yr meni trulio neki paradajz, a i breskve, pa inspirisana aramovim proslogodisnjim suvim sljivama u paradajz sosu, skuvala ja to zajedno. briljantno, mogla bih da se udam, divan sladak sos ko da je paradajz najbolji na svetu. sad to jedem s patlidzanom i mocarelom i rukolom i vrlo sam zadovoljna.
June 21, 20168 yr Smokve nikada ranije nisu sazrelw, plus su baš ogromne Podseti me da bih mogao na krov. I mene iznenadise kolike su vec sad kad sam se popeo pre desetak dana.
June 23, 20168 yr musakau od karfiola,salatu saladoled od smrznute banane sa kakaom,slatkom i kiselom pavlakom
June 24, 20168 yr Jagnjeci vrat i deo rebara - onaj odvratan serbian cut iskoristen 100 % Mulje pa podliveno vodom i vinom,obilno bluk,nesto manje mleveni i biber u zrnu,ruzmarin,kumin,korijander u zrnu, na pola so i zuti secer, na kraju malo kurkume zbog boje i svez korijander.Sat i pol krckanja.Uz to mkrompirici obareni pa zapeceni na mulju sa svezim bosiokom + grkljanska salata edit: zaboravih da sam stavio i oko 1,5 dl pavlake za kuhanje Edited June 24, 20168 yr by Haralampije
June 24, 20168 yr kod mene danas otprilike ovo http://www.cooks.com/recipe/2b5k948r/cream-of-mussel-soup.html
June 24, 20168 yr Jagnjeci vrat i deo rebara - onaj odvratan serbian cut iskoristen 100 % Mulje pa podliveno vodom i vinom,obilno bluk,nesto manje mleveni i biber u zrnu,ruzmarin,kumin,korijander u zrnu, na pola so i zuti secer, na kraju malo kurkume zbog boje i svez korijander.Sat i pol krckanja.Uz to mkrompirici obareni pa zapeceni na mulju sa svezim bosiokom + grkljanska salata edit: zaboravih da sam stavio i oko 1,5 dl pavlake za kuhanje Šta ti je serbian cut?