renne Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Pa ja takva krila ne kupujem. To je najslađe, sve se pojede sa sve koskom
ivy Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 ja se navukla na sladoled od smrznute banane..sad sam dodala malo slatke pavlake,kakaa i mrvu ruma..juce sa smrznutim kajsijama..prekljuce sa kokosovim mlekom :p
renne Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 Smokve nikada ranije nisu sazrelw, plus su baš ogromne
cmrlj Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 meni trulio neki paradajz, a i breskve, pa inspirisana aramovim proslogodisnjim suvim sljivama u paradajz sosu, skuvala ja to zajedno. briljantno, mogla bih da se udam, divan sladak sos ko da je paradajz najbolji na svetu. sad to jedem s patlidzanom i mocarelom i rukolom i vrlo sam zadovoljna.
katamaran Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Smokve nikada ranije nisu sazrelw, plus su baš ogromne Podseti me da bih mogao na krov. I mene iznenadise kolike su vec sad kad sam se popeo pre desetak dana.
ivy Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 musakau od karfiola,salatu saladoled od smrznute banane sa kakaom,slatkom i kiselom pavlakom
Haralampije Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 (edited) Jagnjeci vrat i deo rebara - onaj odvratan serbian cut iskoristen 100 % Mulje pa podliveno vodom i vinom,obilno bluk,nesto manje mleveni i biber u zrnu,ruzmarin,kumin,korijander u zrnu, na pola so i zuti secer, na kraju malo kurkume zbog boje i svez korijander.Sat i pol krckanja.Uz to mkrompirici obareni pa zapeceni na mulju sa svezim bosiokom + grkljanska salata edit: zaboravih da sam stavio i oko 1,5 dl pavlake za kuhanje Edited June 24, 2016 by Haralampije
ivy Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 kod mene danas otprilike ovo http://www.cooks.com/recipe/2b5k948r/cream-of-mussel-soup.html
Frank Pembleton Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Jagnjeci vrat i deo rebara - onaj odvratan serbian cut iskoristen 100 % Mulje pa podliveno vodom i vinom,obilno bluk,nesto manje mleveni i biber u zrnu,ruzmarin,kumin,korijander u zrnu, na pola so i zuti secer, na kraju malo kurkume zbog boje i svez korijander.Sat i pol krckanja.Uz to mkrompirici obareni pa zapeceni na mulju sa svezim bosiokom + grkljanska salata edit: zaboravih da sam stavio i oko 1,5 dl pavlake za kuhanje Šta ti je serbian cut?
Recommended Posts