June 11, 20168 yr Meni neko reče da su kajsije nikad bolje...Nisam probao.. ...shit has hit the fan...
June 12, 20168 yr Meni neko reče da su kajsije nikad bolje...Nisam probao.. ...shit has hit the fan... ja sam pojela 2, jedna je bila ogavna a druga nikad bolja.
June 14, 20168 yr Palacinke, dobar svapski sir sa mileramom i vanilom i secerom ukremljen jedan sloj, pa sledeci sloj domaci dzem od jagoda ovogodisnji, moj, pa opet. Jako dobro.
June 14, 20168 yr Jagnjetina sa Banjana kod Nikšića i mladi luk, i tako već tri dana. Mislim da je ostalo i za sutra. Edited June 14, 20168 yr by Anonymous
June 15, 20168 yr taze pijacni pazar u fazi sukcesivnog izjedanja: -maline -koziji sir -paradajz prvi deo za sebe pa druga dva kombinovano, razume se
June 18, 20168 yr Ljuti rol sa Ade (hot & roll) prvi put sam naleteo na drugog majstora i on covek razume sta znaci kad porucis stvarno ljuto Vrhunska klopa za 250 kinti (na dostavi 350)
June 18, 20168 yr fabada. u porodicnom restoranu u okolini hihona, tradicionalno jelo spanske pokrajine asturias, slicno nasem corbastom pasulju, sa slaninom i kobajama.