katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 prženice, sa paštetom i kriškama paradajza... comfort food doručak. došlo leto. Obozavam ovakve sendvice sa obicnim hlebom. Nikad nisam probao pastetu na przenicama.
InvisibleLight Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 iseckano i pomesano: mladi luk, spanat, bareni karfiol, par listova bosiljka. 2 male tune iz salamure dodato, plus bibera, limuna i m.ulje sve sjeidnjeno u velikom ovalu za salatu ja uzivam
gospa buba Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Flekice sa kupusom... ....shit has hit the fan... shto to da mi kazesh :o sutra pod must ima da bude! :d
Lancia Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 iseckano i pomesano: mladi luk, spanat, bareni karfiol, par listova bosiljka. 2 male tune iz salamure dodato, plus bibera, limuna i m.ulje sve sjeidnjeno u velikom ovalu za salatu ja uzivam hm, karfiol? se slaze to?
ivy Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 cuftice od tikvica,ovcije kiselo mleko,sopska salata ja bih ovo jela svaki dan do beskraja!!!
Haralampije Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 self made celapi, sam mesio - sam pekao + sopska +zuti habanero
renne Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 teletina, mldi krunpir, se iz pekača, pa zaliveno kajmakom
Lancia Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 teletina, mldi krunpir, se iz pekača, pa zaliveno kajmakom mda, kako da ne. videli smo u cemu Senka sedi.
Кристофер Лумумбо Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 jel ima jos neko utisak da voce nikad nije bilo ovako bezukusno? pojeo sam 50 kila jagoda i jednom sam naleteo na dobre. kajsije su nikakve, tresnje su solidne.
Recommended Posts