Valk Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Smlatila big tasty bacon iz Meka, bez luka i salate.Odličan je, mislila sam da se posle planinskog sendviča tamo neće pojaviti više ništa po mom ukusu.
sherman Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 sta je planinski sendvic? sendvic od medveda?jbt kako zvuce ti nazivi u meku kao fensi i do jaja, a ono ustvari Valk jela dzinovsku ukusnu slaninu. bljak
sherman Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 e ja sam selja, a ti jedes slaninu i verovatno medveda
Valk Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Jedem činčile garnirane slatkim bezubim štencima.Boshoku - sos je za udavit' se.
sherman Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ja mislio Vasa i Boshoku neki intelktualci kad ono, gunj, slanina i mocha
Аврам Гојић Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) ne razumem™, kako to mislite ekstra sos kad burger ide sa linije? jel mala potraznja pa ga sklapaju tek posto narucite? Edited February 5, 2013 by Marko M. Dabovic
sherman Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 sos ti je ona mast sto ostane kad se slanina ispece, pa im onda to samo preliju preko sendvica
Valk Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Valjda misli na ekstra kesice ako imaju, ne znam. Ja sam svoj čekala nekoliko minuta ali to je možda zato što sam imala zahteve u pogledu luka i iceberga.
sherman Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 osecam da te radnice iz meka mrze. te necu luk, te necu to drugo...
Recommended Posts