Tvrdica Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 имам фотке али заборавила како се каче, може помо пријатеља?
adam Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 ovo mirodjija? ako jeste, ja tako pravim al ne przim tikvice nego samo izlistam na trake ljustilicom. doduse koristim one zelene, mekse i blaze od nasih kozastih. odlicno izgleda. svakako hvala - lepo si me podsetio, valja se prisetiti sve te laganije hrane, mozda uskoro otopli.
Tvrdica Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 jeste mirođija,ma znaš kolko ih pržim, jako malo...mozda minut, ostanu hrskave.isto i ja ih radim sa ljuštilicom da dobijem trakice. mislim da bi i sutra bila odlična ali ne uspeva da dočeka ni veče
aram Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 omlatio pola tepsije proje, sad gustiram vocnu salatu i ladno belo :)
Budja Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Da, to je ono sto mi fali ovde: proja i giba/pita sa sirom. Em nema dobrog sira - 200g ocajne fete je 7 dolara. Em za gibu nema kora, tj. ima filo ali 500g pakovanje 13 dolara, a Libanac nece da prodaje svoje kore.
aram Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 libancu kazi da je picka i razvuci sam kore, ionako je savijaca najbolja :)
Budja Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 libancu kazi da je picka i razvuci sam kore, ionako je savijaca najbolja :) A sta da radim sa sirom? (Kore doduse mogu da posluze i za druge pite, ali ko ce da sebakce razvlacenjem kora.)
banatjanin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) @ budja ako imaš volje (pošto ti, realno, treba malo vremena) http://www.poljoprivrednisavetnik.com/kako-se-pravi-sir.html i ako možeš da nabaviš sirilo Edited May 7, 2016 by banatjanin
Haralampije Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Skusa simulator rostilj, mladjani kompirici, pogaca, zelena salata, limunana
maheem Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Pasta sa vrganji. Pure sex. Volim te zeleno salata: zelena, maslacak, vlasac i mladi luk. Zivot je lep
gospa buba Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Maxo, celer u mahiju 70 kinte na akcijikod mene nema, sad gledala. koji maksi?
Recommended Posts