May 6, 20168 yr ovo mirodjija? ako jeste, ja tako pravim al ne przim tikvice nego samo izlistam na trake ljustilicom. doduse koristim one zelene, mekse i blaze od nasih kozastih. odlicno izgleda. svakako hvala - lepo si me podsetio, valja se prisetiti sve te laganije hrane, mozda uskoro otopli.
May 6, 20168 yr jeste mirođija,ma znaš kolko ih pržim, jako malo...mozda minut, ostanu hrskave.isto i ja ih radim sa ljuštilicom da dobijem trakice. mislim da bi i sutra bila odlična ali ne uspeva da dočeka ni veče
May 6, 20168 yr Da, to je ono sto mi fali ovde: proja i giba/pita sa sirom. Em nema dobrog sira - 200g ocajne fete je 7 dolara. Em za gibu nema kora, tj. ima filo ali 500g pakovanje 13 dolara, a Libanac nece da prodaje svoje kore.
May 6, 20168 yr libancu kazi da je picka i razvuci sam kore, ionako je savijaca najbolja :) A sta da radim sa sirom? (Kore doduse mogu da posluze i za druge pite, ali ko ce da sebakce razvlacenjem kora.)
May 7, 20168 yr @ budja ako imaš volje (pošto ti, realno, treba malo vremena) http://www.poljoprivrednisavetnik.com/kako-se-pravi-sir.html i ako možeš da nabaviš sirilo Edited May 7, 20168 yr by banatjanin
May 7, 20168 yr Pasta sa vrganji. Pure sex. Volim te zeleno salata: zelena, maslacak, vlasac i mladi luk. Zivot je lep