Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Nutelu lopatom

....shit has hit the fan...

Posted (edited)

Nutelu lopatom

veverko to radi ovako

Nutella.jpg

Edited by Haralampije
Posted (edited)

Musaku, grčko-kiparski stil. Juneće meso sa cimetom i origanom prodinstano na crnom luku i mulju uz malo bluka i rozea, grilovani patlidžan (na vreme pohranjen u zamrzivač), bešamel pojačan muskatnim orašćićem.

Edited by pacey defender
Posted

fenomenalnu pastu sa tunjevinom. Do sad je nisam zaljucivao al je suvi halapenjo super legao.

csm_1152082_Chili_Jalapeno_E8_PRINT_6a4b

Posted

E dobre su ove i nisu skupe previše...

Posted

Musaku, grčko-kiparski stil. Juneće meso sa cimetom i origanom prodinstano na crnom luku i mulju uz malo bluka i rozea, grilovani patlidžan (na vreme pohranjen u zamrzivač), bešamel pojačan muskatnim orašćićem.

padni na grudi brate nekrste, da ne bude da sam jedini koji je danas gresio

Posted

di je nezvanova :)

20160430_182807-1.jpg

sutra ide presek da vam pravim zazubice :)

Posted
Trippa alla fiorentina

94f04aa.jpg

Posted

Trippa alla fiorentina

94f04aa.jpg

:cry:  moram sto pre kod brace kineza da pazarim ckembe.

ako ne stigne prolece, ovo ce se jesti za vikend. 

Posted

uf, podseti me, braca turci prodaju opasne jagnjece skembice, fino sredjene, vakuumirane u pakovanju od 250 grama... sacudodjem ja

Posted

:cry:  moram sto pre kod brace kineza da pazarim ckembe.

ako ne stigne prolece, ovo ce se jesti za vikend. 

Gde ima skembe?

Posted

Gde ima skembe?

ne znam ima li kod nasih kineza, ovde kod mene (london) kinezi u svojim supermarketima prodaju ocisceno i obareno skembe, belo, mekano i spremno za razne vrste obrade. prodaju svasta sto nema u regularnim radnjama - pilece nogice, pacece jezike, razna srca, crevca, bele dzige, obraze i razne druge zlondre. sve ocisceno i spremno za upotrebu. i ne moz jeftinije. 

Posted

ne znam ima li kod nasih kineza, ovde kod mene (london) kinezi u svojim supermarketima prodaju ocisceno i obareno skembe, belo, mekano i spremno za razne vrste obrade. prodaju svasta sto nema u regularnim radnjama - pilece nogice, pacece jezike, razna srca, crevca, bele dzige, obraze i razne druge zlondre. sve ocisceno i spremno za upotrebu. i ne moz jeftinije. 

E jbga mislio da si ovde...

Posted

E jbga mislio da si ovde...

eh, da kod nas to ima, pa jos spremno i upakovano, siguran sam da bi ti to znao pre mene cim rostiljas sa reneom.