Frank Pembleton Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Nutelu lopatom ....shit has hit the fan...
Haralampije Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 (edited) Nutelu lopatom ....shit has hit the fan... veverko to radi ovako Edited April 28, 2016 by Haralampije
pacey defender Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) Musaku, grčko-kiparski stil. Juneće meso sa cimetom i origanom prodinstano na crnom luku i mulju uz malo bluka i rozea, grilovani patlidžan (na vreme pohranjen u zamrzivač), bešamel pojačan muskatnim orašćićem. Edited April 29, 2016 by pacey defender
katamaran Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 fenomenalnu pastu sa tunjevinom. Do sad je nisam zaljucivao al je suvi halapenjo super legao.
Frank Pembleton Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 E dobre su ove i nisu skupe previše... ....shit has hit the fan...
yolo Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Musaku, grčko-kiparski stil. Juneće meso sa cimetom i origanom prodinstano na crnom luku i mulju uz malo bluka i rozea, grilovani patlidžan (na vreme pohranjen u zamrzivač), bešamel pojačan muskatnim orašćićem. padni na grudi brate nekrste, da ne bude da sam jedini koji je danas gresio
duda Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 di je nezvanova :) sutra ide presek da vam pravim zazubice :)
Frank Pembleton Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 di je nezvanova :) 20160430_182807-1.jpg sutra ide presek da vam pravim zazubice :) Kad će to sutra? ;-)
adam Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Trippa alla fiorentina moram sto pre kod brace kineza da pazarim ckembe. ako ne stigne prolece, ovo ce se jesti za vikend.
aram Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 uf, podseti me, braca turci prodaju opasne jagnjece skembice, fino sredjene, vakuumirane u pakovanju od 250 grama... sacudodjem ja
Frank Pembleton Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 moram sto pre kod brace kineza da pazarim ckembe. ako ne stigne prolece, ovo ce se jesti za vikend. Gde ima skembe?
adam Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Gde ima skembe? ne znam ima li kod nasih kineza, ovde kod mene (london) kinezi u svojim supermarketima prodaju ocisceno i obareno skembe, belo, mekano i spremno za razne vrste obrade. prodaju svasta sto nema u regularnim radnjama - pilece nogice, pacece jezike, razna srca, crevca, bele dzige, obraze i razne druge zlondre. sve ocisceno i spremno za upotrebu. i ne moz jeftinije.
Frank Pembleton Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 ne znam ima li kod nasih kineza, ovde kod mene (london) kinezi u svojim supermarketima prodaju ocisceno i obareno skembe, belo, mekano i spremno za razne vrste obrade. prodaju svasta sto nema u regularnim radnjama - pilece nogice, pacece jezike, razna srca, crevca, bele dzige, obraze i razne druge zlondre. sve ocisceno i spremno za upotrebu. i ne moz jeftinije. E jbga mislio da si ovde...
adam Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 E jbga mislio da si ovde... eh, da kod nas to ima, pa jos spremno i upakovano, siguran sam da bi ti to znao pre mene cim rostiljas sa reneom.
Recommended Posts