April 19, 20169 yr moja lista najboljih forumskih kuvara /na osnovu opisa i fotki/ izgleda ovako 1. banacanin 2. rene 3. cmrlj 4. aram 5. skyhighatrist 6. rezwalker 7. haralampije 8. vasa 9. yolo 10. katamaran Gde ja medj kuvare :) Ovaj gif najbolje opisuje moje kuvarsko umece
April 19, 20169 yr Evo redom: Joj i jaoj i lele! Izgleda genijalno i predobro. Al' ovo neće na dobro da izadje, opet neću moći da udjem u stare farmerke. Al' pravim prvom prilikom i javljam ovde. Hvala mnogo za info.
April 20, 20169 yr sad me momci inspirisali da na brzaka napravim listu najvecih forumskih gastro hedonista: 1. yolo 2. banacanin 3. cmrlj 4. rene 5. aram 6. skyhighatrist 7. haralampije 8. rezwalker 9. vasa 10. katamaran moja lista najboljih forumskih kuvara /na osnovu opisa i fotki/ izgleda ovako 1. banacanin 2. rene 3. cmrlj 4. aram 5. skyhighatrist 6. rezwalker 7. haralampije 8. vasa 9. yolo 10. katamaran + adam i centrifuga su takodje odlicni /iako se ne javljaju cesto/ za kategoriju deserti, pobednice su 1 darling 2.cmrlj 3 beta kentauri 4.duda 5.ivy 6.hansolo ;-) + nikako ne mogu da se setim ko je zimus postovao fotku savrsene torte... znam da je forumasica u pitanju, al nikako da se setim kriterijuma za pretrazivanje. e, dakle, i ona ide na desert listu kad je nadjemo :-) ajooooj, ovo je protekcija po zavičajnoj liniji, priznaj :lala: ne bi ja to tako, ima tu drugih mnogo umešnijih od mene, ali 'fala. zato valjda i imam trijes kila viška...
April 20, 20169 yr cevap u renoviranom evergreenu. ipak ne tako dobar kao kod dekija ali svejedno odlican.
April 20, 20169 yr e onda moram i ja. +1 Dojmilo me se na prvi pogled al nisam bio siguran da je cheddar worthy. Posle dodatnog reklamiranja moracu da probam.
April 20, 20169 yr Imam cedu u frizu :) Ostalo od haselbak piletine https://www.youtube.com/watch?v=-l7j5yyJ3PE
April 25, 20168 yr Imam cedu u frizu :) Ostalo od haselbak piletine ja stavila neki obični trapist, fino ispalo