katamaran Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 moja lista najboljih forumskih kuvara /na osnovu opisa i fotki/ izgleda ovako 1. banacanin 2. rene 3. cmrlj 4. aram 5. skyhighatrist 6. rezwalker 7. haralampije 8. vasa 9. yolo 10. katamaran Gde ja medj kuvare :) Ovaj gif najbolje opisuje moje kuvarsko umece
Bujodrag Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Evo redom: Joj i jaoj i lele! Izgleda genijalno i predobro. Al' ovo neće na dobro da izadje, opet neću moći da udjem u stare farmerke. Al' pravim prvom prilikom i javljam ovde. Hvala mnogo za info.
banatjanin Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 sad me momci inspirisali da na brzaka napravim listu najvecih forumskih gastro hedonista: 1. yolo 2. banacanin 3. cmrlj 4. rene 5. aram 6. skyhighatrist 7. haralampije 8. rezwalker 9. vasa 10. katamaran moja lista najboljih forumskih kuvara /na osnovu opisa i fotki/ izgleda ovako 1. banacanin 2. rene 3. cmrlj 4. aram 5. skyhighatrist 6. rezwalker 7. haralampije 8. vasa 9. yolo 10. katamaran + adam i centrifuga su takodje odlicni /iako se ne javljaju cesto/ za kategoriju deserti, pobednice su 1 darling 2.cmrlj 3 beta kentauri 4.duda 5.ivy 6.hansolo ;-) + nikako ne mogu da se setim ko je zimus postovao fotku savrsene torte... znam da je forumasica u pitanju, al nikako da se setim kriterijuma za pretrazivanje. e, dakle, i ona ide na desert listu kad je nadjemo :-) ajooooj, ovo je protekcija po zavičajnoj liniji, priznaj :lala: ne bi ja to tako, ima tu drugih mnogo umešnijih od mene, ali 'fala. zato valjda i imam trijes kila viška...
Skyhighatrist Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 napravila ovo it's awesome! +1 Pravim treći put u nedelju dana
yolo Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 cevap u renoviranom evergreenu. ipak ne tako dobar kao kod dekija ali svejedno odlican.
katamaran Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 e onda moram i ja. +1 Dojmilo me se na prvi pogled al nisam bio siguran da je cheddar worthy. Posle dodatnog reklamiranja moracu da probam.
Skyhighatrist Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Ma narendaš malo kačkavalja kojeg imaš, nije moranje da se otvaraš za čedu...
katamaran Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Imam cedu u frizu :) Ostalo od haselbak piletine https://www.youtube.com/watch?v=-l7j5yyJ3PE
belch Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Imam cedu u frizu :) Ostalo od haselbak piletine ja stavila neki obični trapist, fino ispalo
Recommended Posts