belch Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 salata od crnog pasulja, kukuruza, paprike, paradajza, maslina i šampinjona trebalo je i fete da stavim..
Lancia Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 super ova quinoa, milion nacina da je hasas i jos zdravo i ukusno.
Dagmar Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Daj neki. Čuči mi kesa toga već mesecima u šteku, ne znam baš šta bih s njom.
belch Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 (edited) Ethical consumers should be aware poor Bolivians can no longer afford their staple grain, due to western demand raising prices -_- Edited April 7, 2016 by belch
Dagmar Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Pa vrlo lako mogu da obećam da je više nikad neću kupiti :D
halloween Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) pan de Calatrava. Uh, što je dobro, obožavam ovakve kolače. Sreća pa nisam ovo pokušavala da pravim, inače bih bila tenk. Moj now eating, zapečeni praziluk po ovom receptu, uz neznatne izmene- nema prezli i umesto 2 kašičice Vegete- 1 kašičica soli. Vrlo dobro! Edited April 13, 2016 by halloween
ivy Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 taj praziluk je suuper kad se doda malo pecene slaninice(klasicna i ooodlicna kombinacija) ili parmezana
ivy Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 americke palacinke od kokosovog brasna sa cvetom zove
yolo Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 jebeni mladi krompirici, nema sanse da ih napravis dobro sem da ih roknes u pola litre zejtina i isprzis, sve sam probao, kuvanje, dorada u rerni, tiganju sa malo mulja, ne vredi. mora da pliva ....
Recommended Posts