renne Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Ja?? Ja sam prekodrinski, nikako preko savskiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
aram Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 mini banane. bem ti sunce, koliko je ovo bolje od obicnih!
boshoku Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 pravdaš se.oli živiš u novom delu beo-kasabe - živiš. el si zato sremac - pa jesi. đaba pozivanje na korijene: kažeš dosta klope, nisi s' onu stranu drine...ne opiri se, sremuš.
renne Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Ajd dobro, mož i tako :)Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
prima Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 realno, hvali kajmak.siali ne fale prolecne rolnice sa racicima lososom jabukom limunom avokadom korijanderom i soja/pomorandza sosom
ivy Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 povraća mi se od tebe sta da radim kad mi sve jako..
renne Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Kad si razmaženaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
ivy Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 (edited) Kad si razmaženaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2 :cry:a mozda sam i nesto drugo..ali to ce vreme pokazati..evo sad jedem pilece dzige dinstane na mnogo luka + ,,cuftice,, od pire krompira sa sirom,sargarepom i zacinima,pecene u rerni +slatki kurus salata Edited February 4, 2013 by ivy
duda Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 kad bih ja mojima ovako stavila senf na tanjir u kome ima još nešto (ko renne gore), a tek još i neka tečnost, na kolac bi me nabili inače, super ono na taniru izgleda, samo bez senfa
maheem Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 stepenice :)cmrlj piši šta je na slikama za nas neuke
cmrlj Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 pa sir i salata :Dsir je onaj halumi iz backog monostora sto ga je gazza preporucivao, i pecen i nepecen je super, skripavac je, a salata je matovilac, navukla sam se, trenutno mi omiljen, nesto ga u poslednje vreme ima redovno u derackom malom kalenicu.
Recommended Posts