banatjanin Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 bata beška: kelnska kobaja - divna, predivna, roza, barena, mesnata, nežna; metvurst - onaj divni prodimljeni svinjski tartar; pa neki novi paštetasti wurst sa rumom; pa mesnata švargla crna leba i kornišona zbogom ostaj dijeto
Lancia Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 bata beška: kelnska kobaja - divna, predivna, roza, barena, mesnata, nežna; metvurst - onaj divni prodimljeni svinjski tartar; pa neki novi paštetasti wurst sa rumom; pa mesnata švargla crna leba i kornišona zbogom ostaj dijeto sad sam se setio onog tvog opisa klope iz restorana. bezobrazluk skroz :)
April Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 zbogom ostaj dijeto +1 nau iting jabuke. zahvaljujuci vasinom nachertaniju o jabukama, ja sam ovog meseca probala po malo od svih jabuka i nashla svoje dve omiljene vrste: zlatni delishes juzni banat (to je klasika :D) i jonagold iz bilo odakle. ostale cao zdravo -_- Moj favorit u ovo doba godine Greni Smit.
gospa buba Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 +1 Moj favorit u ovo doba godine Greni Smit. iju, greni sam preskochila. hvala :D
Lancia Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Samo za Wall-a, sinoc se razbili od dobra vina i rizotoa od lignji.
nezvanova Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 pravila za dorucak ''zeleni tart ili kisloren'', neku improvizaciju sa lisnatim testom kao podlogom, a fil je sa blansiranim spanacem, koprivom, blitvom + mladi luk i sremus, pa svemu tome dodata feta, pavlaka i jaje...odlicno ispalo, ali ovaj podmaladak jos nije ustao, pa ce je jesti u hladnom izdanju, sto je steta...i da, nisam nasla neku knjigu nasih knjizevnika na francuskom za poklon, pa sam uzela ovu preslatku knjigu
darling Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 jao, nezvanova, ti si neki pazljiv, da ne kazem divan covek. a i super kuvas :D
nezvanova Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 xixixixixi...jako se trudim, to jedino znam da je istina ;-)
renne Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Fenomenalna ćevapi ko Džimija, tj kafana Devojački most
Recommended Posts