March 23, 20169 yr bata beška: kelnska kobaja - divna, predivna, roza, barena, mesnata, nežna; metvurst - onaj divni prodimljeni svinjski tartar; pa neki novi paštetasti wurst sa rumom; pa mesnata švargla crna leba i kornišona zbogom ostaj dijeto
March 23, 20169 yr bata beška: kelnska kobaja - divna, predivna, roza, barena, mesnata, nežna; metvurst - onaj divni prodimljeni svinjski tartar; pa neki novi paštetasti wurst sa rumom; pa mesnata švargla crna leba i kornišona zbogom ostaj dijeto sad sam se setio onog tvog opisa klope iz restorana. bezobrazluk skroz :)
March 23, 20169 yr zbogom ostaj dijeto +1 nau iting jabuke. zahvaljujuci vasinom nachertaniju o jabukama, ja sam ovog meseca probala po malo od svih jabuka i nashla svoje dve omiljene vrste: zlatni delishes juzni banat (to je klasika :D) i jonagold iz bilo odakle. ostale cao zdravo -_- Moj favorit u ovo doba godine Greni Smit.
March 27, 20169 yr pravila za dorucak ''zeleni tart ili kisloren'', neku improvizaciju sa lisnatim testom kao podlogom, a fil je sa blansiranim spanacem, koprivom, blitvom + mladi luk i sremus, pa svemu tome dodata feta, pavlaka i jaje...odlicno ispalo, ali ovaj podmaladak jos nije ustao, pa ce je jesti u hladnom izdanju, sto je steta...i da, nisam nasla neku knjigu nasih knjizevnika na francuskom za poklon, pa sam uzela ovu preslatku knjigu