March 16, 20169 yr Ja srčem urnebes kad mi curi iz pljedže. Nekada i džem iz palačinke. Supu bih srkao kao životinja, al ne jedem supu nikad. Ja b' radije krk'o nego srk'o.
March 16, 20169 yr mc crispy cheese deluxe bruka dobro, kida bolje od 99% ovih novih burgera u gradu....
March 17, 20169 yr mc crispy cheese deluxe bruka dobro, kida bolje od 99% ovih novih burgera u gradu.... Tja. Ja inace volim te sezonske sendvice koje ubacuju (sem onih sa chiketinom) ali ovaj je jednostavno premastan i premajonezast sto se sosa tice. Big & Tasty Bacon ga sije po cemu hoces. Edited March 17, 20169 yr by *edited by mod
March 17, 20169 yr Keva bila kod rodjake u Norveskoj i vratila se pre dva dana. Donela, izmedju ostalog, najlepsi i najukusniji dzem na svetu, od malina. Ako ima negde kod nas da se kupi ili naruci iz Norveske, prosvetlite me. Zelim da jedem ovo do kraja zivota, svaki dan.
March 19, 20169 yr piletina u sosu od smrcka i belog vina+ varivo od koprive+ zelena salata sa sremusem divlji ubrani rucak +prolece Edited March 19, 20169 yr by ivy
March 20, 20169 yr vremeplov : pileco-juneca supica, meso iz supe sa crvenim sosom i renom, peceno pile, peceni krumjeri,salata, rotkvice, cabernet...
March 20, 20169 yr meso iz supe sa crvenim sosom i renom, totalni vremeplov, sad si me podsetio na pokojnu mamu