Haralampije Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 koliko si ga dugo pekao i na kojoj temp? ovo je onaj klasicni metalac pekac? da,metalac, bez poklopca,1/2 sata na 250 c + 2 sata na 160 c,klasika
yolo Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 nisi pekao poklopljeno? hvala... zanimam se jer pred prolece koje dolazi i mlada mesa moram malo da provezbam to pecenje taman da bude peceno a da se ne presusi, ostane socno i sa finom koricom. uskoro je dosta sa ovim zimskim umami pecenjima na bazi zaboravljanja u rerni na tihoj vatri, nije to za mladu jagu i jare
Haralampije Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) bem li ga, bez poklopoca uvek ako ides na slow fazon, nikad nije omanulo, generalno vazi ono staro pravilo koliko kila mesa toliko sati pecenja+ jedan.butic je inace iz regularne maxi ponude, nista specijalno Edited March 13, 2016 by Haralampije
cmrlj Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 po zagoretini bih rekla praziluk. nema komoraca, ima praziluk, sargarepa, kelj, mladi luk, sremus i celer.
dig_chohano Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Kako se jede supa štapićima? Il je štapićoslamčica u pitanju?
cmrlj Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Kako se jede supa štapićima? Il je štapićoslamčica u pitanju? stapicoslamcica mi u zivotu nedostaje, eto patenta. ja ko kinezi, nagnem kad mi zafali tecnosti. da je bilo nekog oko mene, pravila bih se pristojnom pa bih ukljucila kasiku u pribor:)
gospa buba Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) stapicoslamcica mi u zivotu nedostaje, eto patenta. ja ko kinezi, nagnem kad mi zafali tecnosti. da je bilo nekog oko mene, pravila bih se pristojnom pa bih ukljucila kasiku u pribor:) oni po trznim centrima shalju sliju u svet srkanjem bez pardona. ako njih ne brine ugled kineskog naroda, nemoj ni tebe :D Edited March 14, 2016 by gospa buba
cmrlj Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) srkanje je u kineskom narodu ugledno, ja volim da ispostujem kulturu -_- Edited March 14, 2016 by cmrlj
dig_chohano Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Ja srčem urnebes kad mi curi iz pljedže. Nekada i džem iz palačinke. Supu bih srkao kao životinja, al ne jedem supu nikad.
Recommended Posts