Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

koliko si ga dugo pekao i na kojoj temp? ovo je onaj klasicni metalac pekac?

da,metalac, bez poklopca,1/2 sata na 250 c + 2 sata na 160 c,klasika 

Posted

nisi pekao poklopljeno? hvala...

zanimam se jer pred prolece koje dolazi i mlada mesa moram malo da provezbam to pecenje taman da bude peceno a da se ne presusi, ostane socno i sa finom koricom. uskoro je dosta sa ovim zimskim umami pecenjima na bazi zaboravljanja u rerni na tihoj vatri, nije to za mladu jagu i jare

Posted (edited)

bem li ga, bez poklopoca uvek ako ides na slow fazon, nikad nije omanulo, generalno vazi ono staro pravilo koliko kila mesa  toliko sati pecenja+ jedan.butic je inace iz regularne maxi ponude, nista specijalno

Edited by Haralampije
Posted

po zagoretini bih rekla praziluk. nema komoraca, ima praziluk, sargarepa, kelj, mladi luk, sremus i celer. 

Posted

Kako se jede supa štapićima? Il je štapićoslamčica u pitanju?

Posted

Kako se jede supa štapićima? Il je štapićoslamčica u pitanju?

stapicoslamcica mi u zivotu nedostaje, eto patenta. ja ko kinezi, nagnem kad mi zafali tecnosti. da je bilo nekog oko mene, pravila bih se pristojnom pa bih ukljucila kasiku u pribor:)

Posted (edited)

stapicoslamcica mi u zivotu nedostaje, eto patenta. ja ko kinezi, nagnem kad mi zafali tecnosti. da je bilo nekog oko mene, pravila bih se pristojnom pa bih ukljucila kasiku u pribor:)

oni po trznim centrima shalju sliju u svet srkanjem bez pardona. ako njih ne brine ugled kineskog naroda, nemoj ni tebe :D

Edited by gospa buba
Posted (edited)

srkanje je u kineskom narodu ugledno, ja volim da ispostujem kulturu  -_-

Edited by cmrlj
Posted

Ja srčem urnebes kad mi curi iz pljedže. Nekada i džem iz palačinke. Supu bih srkao kao životinja, al ne jedem supu nikad.