March 13, 20169 yr koliko si ga dugo pekao i na kojoj temp? ovo je onaj klasicni metalac pekac? da,metalac, bez poklopca,1/2 sata na 250 c + 2 sata na 160 c,klasika
March 13, 20169 yr nisi pekao poklopljeno? hvala... zanimam se jer pred prolece koje dolazi i mlada mesa moram malo da provezbam to pecenje taman da bude peceno a da se ne presusi, ostane socno i sa finom koricom. uskoro je dosta sa ovim zimskim umami pecenjima na bazi zaboravljanja u rerni na tihoj vatri, nije to za mladu jagu i jare
March 13, 20169 yr bem li ga, bez poklopoca uvek ako ides na slow fazon, nikad nije omanulo, generalno vazi ono staro pravilo koliko kila mesa toliko sati pecenja+ jedan.butic je inace iz regularne maxi ponude, nista specijalno Edited March 13, 20169 yr by Haralampije
March 14, 20169 yr po zagoretini bih rekla praziluk. nema komoraca, ima praziluk, sargarepa, kelj, mladi luk, sremus i celer.
March 14, 20169 yr Kako se jede supa štapićima? Il je štapićoslamčica u pitanju? stapicoslamcica mi u zivotu nedostaje, eto patenta. ja ko kinezi, nagnem kad mi zafali tecnosti. da je bilo nekog oko mene, pravila bih se pristojnom pa bih ukljucila kasiku u pribor:)
March 14, 20169 yr stapicoslamcica mi u zivotu nedostaje, eto patenta. ja ko kinezi, nagnem kad mi zafali tecnosti. da je bilo nekog oko mene, pravila bih se pristojnom pa bih ukljucila kasiku u pribor:) oni po trznim centrima shalju sliju u svet srkanjem bez pardona. ako njih ne brine ugled kineskog naroda, nemoj ni tebe :D Edited March 14, 20169 yr by gospa buba
March 14, 20169 yr srkanje je u kineskom narodu ugledno, ja volim da ispostujem kulturu -_- Edited March 14, 20169 yr by cmrlj
March 14, 20169 yr Ja srčem urnebes kad mi curi iz pljedže. Nekada i džem iz palačinke. Supu bih srkao kao životinja, al ne jedem supu nikad.