March 12, 20169 yr Piljarnice, male prodavnice svuda, prodavnice zdrave hrane...Nije uvek ista kutija ali su urme jednoobrazne. Edited March 12, 20169 yr by Аврам Гојић
March 12, 20169 yr Samo se setite kako su počeli, instalacijom onih fejk SOS marketa za siromašne. Prodavali su izbeglicama vodu po pet puta većoj ceni. Ouvaj, SOS market je beše startovala "Jabuka" ekipa, pa ih "Aman" pokupio kad su propali? Prodaju providno mleko, obrano tri puta. Govna lopovska Uzmu mleko od dobavljača pa ga oberu još tri puta i prepakuju nazad u flaše, šta? Mislim, kupujem kod njih Dukat i kravicu, mleko ko mleko...
March 13, 20169 yr Istih ovih iz Amana? Gde!!! ne znam kakve su u Amanu ali iranske urme one debele,socne,dzemaste,slatke se prodaju svuda..ko sto rece Avram -na pijaci(npr pun ih je kvantas u Nsu),piljarnicama,zdravim hranama...u mojoj piljarnci ih prodaju i na meru(sto je meni super jer mi je kutija kolicinski bas puno,pa ponekad uzmem 100-200g,pojedem 2 i onesvestim se od secera za taj mesec).. Edited March 13, 20169 yr by ivy
March 13, 20169 yr Jel zna neko jel se u te dzemaste dodaje secer ili glukozni sirup? Ili su prirodno toliko slatke.
March 13, 20169 yr to su prirodno takve urme koliko znam na mojoj pijaci ih sada ima svakakvih, sveži, sušenih (one su svetlije, 450 din kilo), čak i bez koštica
March 13, 20169 yr Ove u kutijama su sorte "mazafati" (lako se pamti, "ma, zafati urme!" i nisu ničim tretirane, takve su prirodno.
March 13, 20169 yr Jel zna neko jel se u te dzemaste dodaje secer ili glukozni sirup? Ili su prirodno toliko slatke. prirodno su sve slatke, od nacina susenja zavisi koliko ce biti socne ili manje socne
March 13, 20169 yr sirevi izgledaju odlično, ai sam skeptična prema paradajzu verovatno sam konzerva, ali, ne jedem ga u ovo doba godine