Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

Piljarnice, male prodavnice svuda, prodavnice zdrave hrane...Nije uvek ista kutija ali su urme jednoobrazne.

Edited by Аврам Гојић
Posted

Samo se setite kako su počeli, instalacijom onih fejk SOS marketa za siromašne. Prodavali su izbeglicama vodu po pet puta većoj ceni.

Ouvaj, SOS market je beše startovala "Jabuka" ekipa, pa ih "Aman" pokupio kad su propali?

Prodaju providno mleko, obrano tri puta. Govna lopovska

Uzmu mleko od dobavljača pa ga oberu još tri puta i prepakuju nazad u flaše, šta?

Mislim, kupujem kod njih Dukat i kravicu, mleko ko mleko...

Posted (edited)

Istih ovih iz Amana? Gde!!!

ne znam kakve su u Amanu ali iranske urme one debele,socne,dzemaste,slatke se prodaju svuda..ko sto rece Avram -na pijaci(npr pun ih je kvantas u Nsu),piljarnicama,zdravim hranama...u mojoj piljarnci ih prodaju i na meru(sto je meni super jer mi je kutija kolicinski bas puno,pa ponekad uzmem 100-200g,pojedem 2 i onesvestim se od secera za taj mesec)..

Edited by ivy
Posted

Jel zna neko jel se u te dzemaste dodaje secer ili glukozni sirup? Ili su prirodno toliko slatke.

Posted

to su prirodno takve urme koliko znam

na mojoj pijaci ih sada ima svakakvih, sveži, sušenih (one su svetlije, 450 din kilo), čak i bez koštica

Posted

Ove u kutijama su sorte "mazafati" (lako se pamti, "ma, zafati urme!" i nisu ničim tretirane, takve su prirodno.

Posted

Jel zna neko jel se u te dzemaste dodaje secer ili glukozni sirup? Ili su prirodno toliko slatke.

prirodno su sve slatke, od nacina susenja zavisi koliko ce biti socne  ili manje socne

Posted

sirevi izgledaju odlično, ai sam skeptična prema paradajzu

verovatno sam konzerva, ali, ne jedem ga u ovo doba godine

Posted

ea78a26.jpg

spanać, ili možda zelje?

Posted

koliko si ga dugo pekao i na kojoj temp? ovo je onaj klasicni metalac pekac?

Posted

spanac, sa ruzmarinom fantazija sto bi reko Cvarkov  :naughty: