*edited by mod Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Gumeni Haribo Draža. Ima i crvena verzija samo ne znam koji bi onda bio jer Marks nije nosio šajkaču
Lancia Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Ako je bilo slano bacis, to i jeste poenta. Ako nije samo dodaš Dodaj obavezno i lovorov list, malo bluka i biber u zrnu E da znas kako je ispalo dobro, dodali smo i par choriza. Sto kaze Aram jebo klopu, koja se ne hasa kasikom. Ubili smo se. Fala jos jednom.
yolo Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) jutros me frau skvo koja nikada ne jede palacinke spopala da joj napravim palacinke. ona svoje napunila socivom i salatom a ja svoju jednu nekim malim dzemicem koji sam nasao u ormanu u kome cuvamo zalihe hrane za treci svetski rat, austrijski staud od marelice. pojedem ja to u slast a onda moja zena pogleda teglicu i prokomentarise - upravo si pojeo dzem kome je rok trajanja istekao 2011. godine..... tako da ako cujete da hodam po krovu, znate od cega je.... .... ako prezivim bicu u iskusenju da otvorim teglicu onog domaceg namaza od kestena koji je istekao 2010, kad za par godina budem ponovo pravio 'cinke. Edited March 12, 2016 by yolo
Аврам Гојић Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 pokvaren dzem se prepozna odmah. ako je jestiv, dobar je
yolo Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 ne brigam se, ja to vise fenomenoloski, na opsesiju datumima. nikad se nisam otrovao necim sto je imalo istekao rok
ivy Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 ja mislim da su kupovni,klasicni dzemovi timeless u smislu roka trajanja nego,napravio si samo dve palacinke?! :o
yolo Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 dve normalne i dve male, sto? meni to dosta. ja sam samo na meso alav a testa i slatko mi dosta par zalogaja.
ivy Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 ma nista,obicno se palacinke prave na gomilu pa mi cudno..ali super :) mada svejedno, ja ih niti jedem niti pravim..ikada..
Willow Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Ne idi u Aman, ogavno je tamo sve. Svratio danas do nedavno otvorenog velikog Amana, u bloku 44, u suterenu robne kuće u kojoj se nekada nalazila La Dama. Ulazeći, očekivao da će da me dočekaju pojave karakteristične za Aman - sumnjivi brendovi na rafovima, depresivna atmosfera, kao i nezaobilazni smrad nečega što zaboravljeno truli u nekoj gajbi na odeljku sa voćem i povrćem. Kad ono - čisto, dobro osvetljeno, puni rafovi prepoznatljivih brendova, uredan odeljak sa voćem i povrćem, dakle sve kao u bilo kom većem objektu Maxija ili Idee. Čak i vitrina sa mesom izgleda relativno pristojno. Sve u svemu, objekat izgleda dosta reprezentativno, kao da su rešili da naprave neki zaokret. Cene, takođe, nisu kao ranije, imam utisak da su na nivou Maxija i Idee.
glibav Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Urme u kutiji u Amanu, Iranske, brutalne. Edited March 12, 2016 by djeneralche
Аврам Гојић Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Odlične su iranske urme. Ne kupujte od govana. Samo se setite kako su počeli, instalacijom onih fejk SOS marketa za siromašne. Prodavali su izbeglicama vodu po pet puta većoj ceni. Prodaju providno mleko, obrano tri puta. Govna lopovska.
Recommended Posts