nisam ja Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) super Bujo, taman da sparimo tvoja rebra i moj prebranac. sex. meni ovo gej. tj. ne znam dal si primetio al u prebrancu već imaš rebra. Edited March 4, 2016 by nisam ja
Lancia Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Butka sa kupusom e jedno pitanjce; imam neko usoljeno meso, taman bi ga rknuo u kupus, kako ide postupak da se to lepo napravi, a da se to meso topi u ustima?
maheem Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Misliš da ti bude nežno u ustima i da vičeš: mmmmmm?
renne Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Prvo proveri slanocu. Ako je preslano kuvaj samo oko sat vremena. Pa onda isperi.pa dodaj kupus. Za butkicu je efektivno vreme kuvanja oko 3.5 na srednjoj vatri
Lancia Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) Prvo proveri slanocu. Ako je preslano kuvaj samo oko sat vremena. Pa onda isperi.pa dodaj kupus. Za butkicu je efektivno vreme kuvanja oko 3.5 na srednjoj vatri a ako nije preslano, vise ili manje? cek, jel bacam svu tecnost u kojoj se kuvalo mesiste ili samo dodam kupus¿¿. jel i ovo ide na srednju vatru? Edited March 4, 2016 by Majo
renne Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Ako je bilo slano bacis, to i jeste poenta. Ako nije samo dodaš Dodaj obavezno i lovorov list, malo bluka i biber u zrnu
wall Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Ja bih svakako prosuo tu prvu vodu... Ko zna gde se sušilo i koliko je pacova prošlo preko nj.
Bujodrag Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Skuvaj meso na način adekvatan slanoći, dodaj neko korenje u komadu, glavicu cluka i bluka, biber ako baš voliš. Kupus baci. Skuvaj krompir u ljusci, al' pazi da se ne prekuva. Krompir oljušti i isprskaj maslinovim uljem i mrvicom soli. Jedi uz meso, grizi, kao jabuku.
Recommended Posts