February 3, 201312 yr ae da zamolim da se i malo obrazloze slike.kucnospravljena pica? so cim?deluje tatojebno.edit: ok, video na nc. pofala stoji. Edited February 3, 201312 yr by boshoku
February 3, 201312 yr Author Obično napišem na nau kukingu šta je.Elem sam pravio testo, fil praška sunka, suva kobasica mak, ona tanka iz Idee, paradajz pelat, pečurka, sir, jaja komada triПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
February 3, 201312 yr bas ne znas da uzivas, ne valja ti to.naspi mi malo (eee, jos malo!) one loze iz slanog kamena, pa da ti objasnim.
February 3, 201312 yr salatu od rendane šargarepe i projice od prosovog brašna,klot samo njih..sve mi je nešto jako šta god da jedem pa sad malo rendam šargarepicu da umirim ukuse..
February 3, 201312 yr :lolol:lagano se zagrevam uz ostatke butkice sa renom. moraću vanka po hleb jer čini mise da ću biti nezasit ove noći
February 3, 201312 yr razočaravaš... piće, mezetluk, piće, piće, malo meze, piće... bar ja.kvariš koncept, ali vi prekosavski sremci, ionako ste vune.