Haralampije Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Gde na milje, zamastices ga :) ma jok brzina nestajanja cvaraka iz skanicle je 2 puta vece od brzine penetracije masti kroz artiju
nisam ja Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Belgijanci bogovi zašećerenog trasha: Kokosgebakjes mini rochers.
aram Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 punjene paprike, komada 4 feta sira, komada 1 zelena salata, mnogo
Skyhighatrist Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Sve ovo plus pita od spanaća i prosa, pašteta od pileće džige, sušeni paradajz, stari koziji... Brekć.
nezvanova Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 odlican meni ;-) tu bih i ja mogla svasta nesto lepo da pojedem! proguglala sam recept za pitu os spanaca i prosa, odlicno! nego, kako ide ta salata sa pasuljem i dimljenim lososom? nisam nasla recept za to, a prepostavljam da nije neka teska filozofija...
Skyhighatrist Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Pasulj, onaj ogromni, 500grdimljeni losos 250grdve kašike seckanih kapara ili crnih (preferably sušenih) maslina5 strukova mladog lukapo jedna manja vezica peršuna i mirođije300 grama cherry paradajza na polovineso, biber, maslinovo, balzamiko... Glavna fora je taj gigantski pasulj, ne znam kako se zove, veličine je skoro kao palac, ima da se pazari na Kalencu, kod Ahmetovog brata ^_^
nezvanova Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 hvala! a znam koji je to pasulj, ima ga i kod nas u provincijama/mada ne bas uvek/
Skyhighatrist Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Dada, evo kažu mi gosti da ga ima redovno i u Obrenovcu na pijaci... Ima specifičan, sladak ukus, podseća pomalo na kesten...
Bujodrag Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Bljak. Daj meni dimljenog lossosa sada i zadrži gnusssne pasulje
Recommended Posts