January 16, 20169 yr Gde na milje, zamastices ga :) ma jok brzina nestajanja cvaraka iz skanicle je 2 puta vece od brzine penetracije masti kroz artiju
January 16, 20169 yr Sve ovo plus pita od spanaća i prosa, pašteta od pileće džige, sušeni paradajz, stari koziji... Brekć.
January 16, 20169 yr odlican meni ;-) tu bih i ja mogla svasta nesto lepo da pojedem! proguglala sam recept za pitu os spanaca i prosa, odlicno! nego, kako ide ta salata sa pasuljem i dimljenim lososom? nisam nasla recept za to, a prepostavljam da nije neka teska filozofija...
January 16, 20169 yr Pasulj, onaj ogromni, 500grdimljeni losos 250grdve kašike seckanih kapara ili crnih (preferably sušenih) maslina5 strukova mladog lukapo jedna manja vezica peršuna i mirođije300 grama cherry paradajza na polovineso, biber, maslinovo, balzamiko... Glavna fora je taj gigantski pasulj, ne znam kako se zove, veličine je skoro kao palac, ima da se pazari na Kalencu, kod Ahmetovog brata ^_^
January 16, 20169 yr hvala! a znam koji je to pasulj, ima ga i kod nas u provincijama/mada ne bas uvek/
January 16, 20169 yr Dada, evo kažu mi gosti da ga ima redovno i u Obrenovcu na pijaci... Ima specifičan, sladak ukus, podseća pomalo na kesten...