Venom Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Secerni hall of shame. Uzeo dvopek za bolesne ukucane i spopala me glad posto nisam vecerao. Stavio u usta, kad ono slatkis - 14% secera ????.
katamaran Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Na tom trulom zapadu u sve guraju secer. Jedino je secer sugar free
maheem Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 prebranac i kobaja hasao veceras neke kanapee ne znam od cega al oni sa mirodjijom su bili vrh u kombu sa kockicama lososa. dosao kucici i ispekao kobaju da jedem sa konzervom pasulja u paradajz sosu i skontam da nema luka aukurac. i onda vidim 20ak glavica belog kako spavaju na frizideru pa otkinem tri cena i ispalo bolje nego s lukom. jbte jednom do dvaput godisnje jedem svez beli luk. je l hasate vi belog luka i koliko? da li carapu sa rupom prvo operete ili je odmah bacite?
Haralampije Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 je l hasate vi belog luka i koliko? zimi skoro svaki dan
ivy Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 (edited) ja jedem cesto..nekad zaredjam danima iseckam cen na male kao stapice pa grickam uz zalogaj carapu bacim bez pranja nau iting-omlet sa sirom na maslacu,kupus salatu i crvenu pecenu papriku sa blukom,clukom i maslinovim salatu Edited January 14, 2016 by ivy
maheem Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 au sunce vam onda cu i ja. slobodno otkrijte neki trik za ublazavanje mirisa iz usta kasnije :)* ne: svinjske filee u sosu od luka, bluka, chilija, susenog paradajza, senfa, pesta i milerama. krompirici i ajsberg. s
Recommended Posts