January 2, 20169 yr taman zakljucim da me mrzi da pravim nesto za klopu, otvorim frizider reda radi, kad ono u vratima neprimecene came kockice parmezana i ostatak kobaje finokjone uredno deblje naseckan i umotan u providnu foliju :) jebem ti onu nemacku, koji kurac ja radim tamo? :(
January 2, 20169 yr wiener, porridge relish ( ), pressed cottage cheese and rye bread za reprizu Edited January 2, 20169 yr by Krošek
January 3, 20169 yr Napunio pljeske pancetom i gaudom. Lepinju napunio pljeskom c.lukom i tucanom paprikom. Napunio želudac...
January 4, 20169 yr ^ na samu pomisao da tako nešto uradim se naježim i ukoči mi se vilica. ćerka kad je bila mala kada je htela da me začikava je lizala limun. inače volim i miris i ukus limuna, ali sa šećerom ili medom ili u salati. tada mi ne smeta što je kiseo..
January 4, 20169 yr Auh, šta propuštaš. Ja volim da iscedim tri, četiri limuna u čašu pa onda da eksiram. Fenomenalno, protrese od glave do pete.
January 4, 20169 yr Author Auh, šta propuštaš. Ja volim da iscedim tri, četiri limuna u čašu pa onda da eksiram. Fenomenalno, protrese od glave do pete. I ja isto tako