Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

jedem pečenu golicu i pečeni kikiriki

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

jedem pečenu golicu....

Dobro je to, al' bolja je gola pečenica.

taman zakljucim da me mrzi da pravim nesto za klopu, otvorim frizider reda radi, kad ono u vratima neprimecene came kockice parmezana i ostatak kobaje finokjone uredno deblje naseckan i umotan u providnu foliju :)

jebem ti onu nemacku, koji kurac ja radim tamo? :(

wiener, porridge relish ( :isuse:), pressed cottage cheese and rye bread za reprizu

Edited by Krošek

kimchi bokkeumbap

pečenu golicu i neku raćiju

Napunio pljeske pancetom i gaudom.

Lepinju napunio pljeskom c.lukom i tucanom paprikom.

Napunio želudac...

Ja ću prošlogodišnju sarmu.

• Author
dedc6135ed887095c9427e9c3b10c6c6.jpg
  • Author
03f0ba4207e9c4c8e98c59cc96d0c1b2.jpg

kriske limuna sa sve korom.

^

na samu pomisao da tako nešto uradim se naježim i ukoči mi se vilica. ćerka kad je bila mala kada je htela da me začikava je lizala limun.

inače volim i miris i ukus limuna, ali sa šećerom ili medom ili u salati. tada mi ne smeta što je kiseo..

Auh, šta propuštaš. Ja volim da iscedim tri, četiri limuna u čašu pa onda da eksiram. 

Fenomenalno, protrese od glave do pete.

ovaj nije bio prekiseo, vise slatkast, a kora mljac

• Author

Auh, šta propuštaš. Ja volim da iscedim tri, četiri limuna u čašu pa onda da eksiram. 

Fenomenalno, protrese od glave do pete.

I ja isto tako