aram Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 zar se sagrantino gaji u australiji? nisam znao, ovde tvrde da se nigde ne gaji osim u umbriji, plus malo pokusaja u toskani, ali bez nekih rezultata... u svakom slucaju, jako taninsko vino, bogato, rubin-ljubicasto, sa velikim ageing potencijalom. ovo sto sam ja sinoc sabio je '99. Pagliaro porodice Bea i voleo bih da ga opet probam za deset godina. par casa popio odmah po otvaranju - odlicno, ali ostatak posle jedno sest sati luftiranja je bio prosto spektakl.
aram Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 da, sad sam malo proguglao, nadjoh da su krenuli sa sagrantinom od 2000-te ozbiljnije da se sigraju :) taman vreme da se dobiju prvi rezultati, bas me zanima. inace se ovde umbrija, kao, ne smatra za vrhunsko vinsko podrucje... po meni nepravedno. al ajd da ne zagadjujemo vise topic postenim izelicama :D
ivy Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 musaku od karfiola i kelja od juce..ja obozavam musaku!!!obozavam!sa svacim, od praziluka do tikvica i patlidzana leti..obozavam!!! osim sa krompirom,tu nikad nisam volela.
Frank Pembleton Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Čekaj ovo dole su ti pihtije? Poslato sa WC šolje by BVK
maheem Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 (edited) i gore i dolje :D Edited December 30, 2015 by maheem
banatjanin Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 bila je dilema, da li tek ispečen hleb sa hrskavom koricom satirati polivem mladim istarskim maslinovim uljem uz narendan parmezan o'zgo ili premazan domaćom mašćom, onom žutom, sa dna šafolja gde se nakupe čestice droždine, i posut mužljanskom alevom paprikom i krupnom solju. klinci glasali za opciju dva. sad sam na kontroloku.
renne Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Mozak, upravo izvadio iz glave Za dobro jutro
Frank Pembleton Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Bože svašta! Pa coca-cola i ruska... Poslato sa WC šolje by BVK
detabo Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Maleni sendvic sa puterom,kulenom,edamerom i kiselim krastavcicima.Uz to ruska salata i naravno caj.Danas ne ustajem iz kreveta ;-) Vaping Chihuahua
aram Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 namaz od tunjevine na sveze prepecenom hlebu i masline, one sitne suvkaste :)
ivy Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 namaz od tunjevine na sveze prepecenom hlebu i masline, one sitne suvkaste :) jjjoooojj meni se ovo jelo jutros ali nisam napravila ..cak sam i ,,hleb,, ispekla svez i vruc :(
Recommended Posts