nisam ja Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 E i meni spakovali sinoc baklave. Dobro me seti. Taman da zabetoniram pohane punjene šniclove, podvarak, pire i supu.
Singer Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 mene sad jako zanima da li su Singerove kiflice iscurele ili ne. nisu, samo dobro zadihtuješ kiflicu na krajevima. fora je što mora da se pogodi dobar odnos krem vs testo da bi ta kiflica bila ok i kad se ohladi. onako kad je topla ona je još sva natopljena sećerom iz krema pa i kao nešto može da prođe al kad se ohladi - slatkoće nigde! nije džaba fora da se peku prazne pa se sa pištoljem posle ufurava krem unutra. probno je napravljeno desetak kiflica od kojih je ukusno bilo par komada a to su one u koje je sunuto baš mnogo nutele
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 džema i nutele ne može da bude dosta. juče stigle strina natine kiflice sa extra punjenjem. savršenstvo
ToniAdams Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 izmesas dzema i nutele pa hasas kasikom? jea hardkor!
*edited by mod Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Jafa sa visnjom i cokoladom. Bolje od limete :o
wall Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Ponedeljkom čorba od raštike. Detox od Sv. Nikole.
MayDay Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Jede mi se bilo šta iz Mekdonaldsa sada. <_< <_< <_<
*edited by mod Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 vratio se planinski sendvič u Mek Ali je otisao Grand Big Mek :(
Valk Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Big Mek ni ne volem. Zato su mi big tasty bacon i planinski sendvič za sramim se priznati.
svashtabezneshto Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Overdoz štrudlom sa makom. Nije mi dobro.
Recommended Posts