December 19, 20159 yr Author izgledaju savršeno, verujem da je i ukus takav jel' ovo od gotovih kora ili si savladao i razvlačenje ? Razvlačim ja kore još od početka devedesetih
December 19, 20159 yr Pa to pitam, znači propade nutela ako se time filuje? Nisam sa kiflicima probao ali cenim da oce...
December 19, 20159 yr ima da se istopi i iscuri iz kiflica. dzabe ste filovali. ne mora da znachi zavisi od strukture pakovanja.
December 19, 20159 yr pravio ja s nutelom, moze. jes da iscuri ako se ne upakuje dobro, ali nema veze, uvaljas u secer u prahu i izede se... doduse napravio samo jednom desetak komada. Edited December 19, 20159 yr by aram
December 20, 20159 yr cufte u paradjiz sosu,kuvani krompir sa blukom i muljem,pomfrit od celera i salata cicoka-sargarepa
December 20, 20159 yr pravio ja s nutelom, moze. jes da iscuri ako se ne upakuje dobro, ali nema veze, uvaljas u secer u prahu i izede se... doduse napravio samo jednom desetak komada. cekaj, jer nije bolja fora ubaciti po kockicu cokolade za kuvanje? evo upravo zderem jednu lindt sto sam kupio greskom, i siguran sam da je >>> od nutele.
December 20, 20159 yr pa mozda i jeste, ja slatko nit jedem nit (uglavnom) pravim, ovo mi sin iskukao da probam, a ostalo testa od kiflica sa sirom... :)
December 20, 20159 yr mene sad jako zanima da li su Singerove kiflice iscurele ili ne. Edited December 20, 20159 yr by Аврам Гојић
December 20, 20159 yr Baklava. Orasi, pistaći, mokre, suve, idealne... Mora čovek i šlog da zaradi. -_-