December 18, 20159 yr @svastanesto e probaj i sa belim vinom tokom dinstanja..i narendanim sirom odgore naravno :D.. odlicno je Edited December 18, 20159 yr by ivy
December 18, 20159 yr ja u poslednje vreme bas corbastu, sa junetinom i paradajzom. i dosta lista celera.
December 18, 20159 yr Boraniju bi mogao jest svaki dan i otkad znam za sebe čorbasta,prvo dinst cluk,zatim boranija sa sitno seckanim blukom,udinstavanje sa paradajzom,tanka zaprškica i na kraju peršun...uz to kmleko poželjno domaće ali nije presudno...(nikakvo meso, šargarepa, krompir...samo klot).
December 18, 20159 yr Probam prvom prilikom...mada peršun obožavam. List celera,ustvari 5-6 u ćufte u parad sosu,bez njega a-a,nije to to.
December 19, 20159 yr ja u poslednje vreme bas corbastu, sa junetinom i paradajzom. i dosta lista celera. +100 čorbasta boranija voli mnogo paradajza a ono što isto baš mnogo voli je mirođija Malo kupus, malo krompir izgledaju savršeno, verujem da je i ukus takav jel' ovo od gotovih kora ili si savladao i razvlačenje ? ja danas pravim ručak a na večeru idem kod prijatelja, tj. na slavu kod mene na meniju danas ''oslić a la bakalar'' volim da jedem posno na sv. nikolu, to me potseća na detinjstvo i slavu kod babe i dede
December 19, 20159 yr Jel mogu kiflice sa sirom da budu i sa nutelom? Znači ups pogrešio sam i metno sam nutelu?
December 19, 20159 yr +100 čorbasta boranija voli mnogo paradajza a ono što isto baš mnogo voli je mirođija Mirođija kod mene samo u grašak.
December 19, 20159 yr Jel mogu kiflice sa sirom da budu i sa nutelom? Znači ups pogrešio sam i metno sam nutelu?Pa sjebaće se u relni?