Аврам Гојић Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) sto, nece im nista biti Edited December 17, 2015 by Аврам Гојић
fluffy Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 (edited) salata - spanać, rukola, klice suncokreta, vlašac, avokado, semenke bundeva, suncokret, orasi, brusnica, jagode, malo crvenog luka, štapići celera... preliv, jagode, senf, balzamiko, maslinovo, mak, morska so - izblendano Sent from my iPhone using Tapatalk Edited December 18, 2015 by fluffy
ivy Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 moja lchf pizza sa kulenom i mokrinskim rolovanim sirom rendana cvekla salata
gospa buba Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 eee. nalila onaj kelj jajima i pavlakom, lele shto ispade dobro :o
ivy Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 eee. nalila onaj kelj jajima i pavlakom, lele shto ispade dobro :o to ti kazem :D
Аврам Гојић Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 šta kelj jajima paprikom? recite i meni!
renne Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 eee. nalila onaj kelj jajima i pavlakom, lele shto ispade dobro :oJedina namirnica koju ne volem, zdravlja radi
wall Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Jedina namirnica koju ne volem, zdravlja radi Ne znam ni kako izgleda. ^_^
ivy Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 šta kelj jajima paprikom? recite i meni! sa jajima i pavlakom...obaris kelj isecen po zelji,ali bolje na malo krupnije kocke,ocedis dobro,zacinis po zelji i pomesas sa smesom jaja i pavlake,da bude vise sirasto/kiselkasto/mlecno nego jajajsto i zapeces u rerni..moze od gore i nekog rendanog sira po zelji..moze i sa mlevenim mesom kao musaka.. kelj i boraniju jedino tako jedem..za sada,naravno dok ne otkrijem nove horizonte...osim sto u boraniju dodam i crni luk i belog vina kod dinstanja ...
svashtabezneshto Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 U boraniju samo beli luk, mnogo belog luka tokom barenja, pa u jaje i pavlaku. Koliko je to dobro :)
Recommended Posts