Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Uvek skuvam 3-4 litara supe i onda kasnije smao zagrejem koliko mi je potrebno. Sad vidim da je zena jutros podgrejala celu supu, a ostatak je ostao na sporetu. Negde sam procitao da kad se jednom podgreje supa vise ne sme da se podgreva ponovo, ako je pre toga bila u frizideru. Jel to budalastina, da podgrejem ja ovo ponovo?

Posted

Uvek skuvam 3-4 litara supe i onda kasnije smao zagrejem koliko mi je potrebno. Sad vidim da je zena jutros podgrejala celu supu, a ostatak je ostao na sporetu. Negde sam procitao da kad se jednom podgreje supa vise ne sme da se podgreva ponovo, ako je pre toga bila u frizideru. Jel to budalastina, da podgrejem ja ovo ponovo?

Ja to nešto čuo za spanać ali ne i za supu...
Posted (edited)

Podgrej, to su sve gluposti.

Nece nikakve bakterije tako brzo da se razviju.

Edited by Аврам Гојић
Posted

osim ako se nije pokvarila od stajanje ceo dan na toplom

moze se supa podgrevati vise puta ali se mesna supa lako pokvari na toplom

Posted

eto, kom se carstvu prikloniti :(

Posted (edited)

Kad smo kod toga, ja iz nekog suludog razloga volim supu koja ostane od ručka, onako sa sve rezancima ili knedlama, da uveče direkt iz frižidera izvadim i tako s nogu, ledenu posrčem kašikom. Ali baš mi ono, gušt...

(eto, sad imamo i kulunarski Sramim se priznat)

Edited by banatjanin
Posted (edited)

moje pravilo je da se nista ne kvari za 1 dan stajanja napolju (od ujutru do uvece), a nista ne sme da mi prenoci van frizidera, i to do sada funkcionise besprekorno™ ali za mene i gospodju koja ima stomak od celika.

za sitnu djecu bih ipak namenio drugaciji kriterijum jbg.

Edited by Аврам Гојић
Posted (edited)

bobami moze se stosta pokvariti za jedan dan na toplom..pasulj,mesne supe sa testom sa jajima to prokisne za cas..

eto, kom se carstvu prikloniti :(

pa podgrej je i ako jako peni ili je kiselkasta nemoj je jesti..ako je ok jedi

ali verovatno nije nista..

Edited by ivy
Posted

Kad smo kod toga, ja iz nekog suludog razloga volim supu koja ostane od ručka, onako sa sve rezancima ili knedlama, da uveče direkt iz frižidera izvadim i tako s nogu, ledenu posrčem kašikom. Ali baš mi ono, gušt...

(eto, sad imamo i kulunarski Sramim se priznat)

uh.

ja volim picu od juce.

Posted

Ja od supe koja prvog dana nije po konzumaciji brzo završila na hlađenju a drugog dana podgrejana pa odstojala obavezno završim na prestolu posle dva minuta....

...carskom prestolu.

(naravno mesna domaća)

Posted

ali kojot koji kuva visak supe! :D

gde je sad bety da ga vidi,bila bi ponosna

Posted

slobodno podgrej supu

i neka obavezno prokuva, ako se pokvarila biće kiselkasta i u tom slučaju preskoći ,

ali ja sam ne jednom pojela i takvu kiselkastu i evo me cele i dalje

Posted

jedi bez brige,kad skuvas vise supe nego sto ti je potrebno,ohladis je i stavis u kesu ili neki plasticni sud sa poklopcem koji dobro dihtuje i ladno zaledis u zamrzivacu.pa kad ti zatreba izvadis ,otopis i jedes,nema razlike kao da je taj dan skuvana

Posted

Jes', kis'o kupus i mljeveto meso, mnogo gut ukusno.

Mrzelo te da zavijas sarme?