Barti66 Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 pituljica je pitino dete Tačnije,ċer pitina
Bujodrag Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Mlogo dobro Al' trebalo je da stavim i kobaju neku, domaću, po Banaćaninovom savetu.
gospa buba Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) a shta je to dragoljube? joj znam, ono banacanovo, zamalo da zaboravim da ga snimim :o Edited December 15, 2015 by gospa buba
katamaran Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) kolozsvári káposzta? edit: ovo? http://receptneked.hu/egytaletelek/kolozsvari-rakott-kaposzta/ Edited December 15, 2015 by katamaran
Bujodrag Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Jes', kis'o kupus i mljeveto meso, mnogo gut ukusno.
Bujodrag Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 kolozsvári káposzta? E, to, kako god da se izgovara.
maheem Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) Morace da se proba. Zanimljivo deluje.+1Fala dobrim ljudima sa ovog foruma što sa idejama olakšavaju planiranje nedeljnog kućnog jelovnika Edited December 15, 2015 by maheem
banatjanin Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) Mlogo dobro upload_musaka.jpg Al' trebalo je da stavim i kobaju neku, domaću, po Banaćaninovom savetu. bravo Bujo, izgleda bolje nego moj od neki dan! izgovara se koložvari kapusta, ili prevedeno kupus iz Kluža, a čuo sam da ga zovu i erdeljski kupus mi ga zovemo po madžarski, to mi ostalo iz prvog braka ^_^ Edited December 15, 2015 by banatjanin
katamaran Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Prosli eksperiment sa njihovom kuhinjom mi se svideo http://www.mindmegette.hu/csikos-tokany-haziasan.recept Neki NS restoran na donesi ga imao na meniju pa me je zaintrigirao
aram Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 bravo Bujo, izgleda bolje nego moj od neki dan! izgovara se koložvari kapusta, ili prevedeno kupus iz Kluža, a čuo sam da ga zovu i erdeljski kupus mi ga zovemo po madžarski, to mi ostalo iz prvog braka ^_^ ignorises mi pitanje, al ja sam dosadan te cu ponoviti: kako mislis da bi islo sa ovim svapskim sauerkrautom? jebi ga, mrzi me da trazim ribanac, a ovaj imam svuda :D
Skyhighatrist Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Moj tast je to zvao "prevrnuti kupus", zato što je slagao kupus/meso/kupus/meso u šerpu koju je prethodno obložio kolutovima kobaje, pa kad se skrčka, sve prevrne na veliku tacnu, bude kao torta obložena kobajama...
banatjanin Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 @ aram Ama ne ignorisem, sorry, prevideo 'bem li ga, ja bi probao sa tim. Sa kobajama ide, sto ne bi i sa mesom?
ivy Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 jedem sve sto stignem,bukvalno...trenutno kulena,rolovanog sira,sjenickog sira i kiselih krastavcica
Recommended Posts