December 15, 20159 yr Mlogo dobro Al' trebalo je da stavim i kobaju neku, domaću, po Banaćaninovom savetu.
December 15, 20159 yr a shta je to dragoljube? joj znam, ono banacanovo, zamalo da zaboravim da ga snimim :o Edited December 15, 20159 yr by gospa buba
December 15, 20159 yr kolozsvári káposzta? edit: ovo? http://receptneked.hu/egytaletelek/kolozsvari-rakott-kaposzta/ Edited December 15, 20159 yr by katamaran
December 15, 20159 yr Morace da se proba. Zanimljivo deluje.+1Fala dobrim ljudima sa ovog foruma što sa idejama olakšavaju planiranje nedeljnog kućnog jelovnika Edited December 15, 20159 yr by maheem
December 15, 20159 yr Mlogo dobro upload_musaka.jpg Al' trebalo je da stavim i kobaju neku, domaću, po Banaćaninovom savetu. bravo Bujo, izgleda bolje nego moj od neki dan! izgovara se koložvari kapusta, ili prevedeno kupus iz Kluža, a čuo sam da ga zovu i erdeljski kupus mi ga zovemo po madžarski, to mi ostalo iz prvog braka ^_^ Edited December 15, 20159 yr by banatjanin
December 15, 20159 yr Prosli eksperiment sa njihovom kuhinjom mi se svideo http://www.mindmegette.hu/csikos-tokany-haziasan.recept Neki NS restoran na donesi ga imao na meniju pa me je zaintrigirao
December 15, 20159 yr bravo Bujo, izgleda bolje nego moj od neki dan! izgovara se koložvari kapusta, ili prevedeno kupus iz Kluža, a čuo sam da ga zovu i erdeljski kupus mi ga zovemo po madžarski, to mi ostalo iz prvog braka ^_^ ignorises mi pitanje, al ja sam dosadan te cu ponoviti: kako mislis da bi islo sa ovim svapskim sauerkrautom? jebi ga, mrzi me da trazim ribanac, a ovaj imam svuda :D
December 15, 20159 yr Moj tast je to zvao "prevrnuti kupus", zato što je slagao kupus/meso/kupus/meso u šerpu koju je prethodno obložio kolutovima kobaje, pa kad se skrčka, sve prevrne na veliku tacnu, bude kao torta obložena kobajama...
December 15, 20159 yr @ aram Ama ne ignorisem, sorry, prevideo 'bem li ga, ja bi probao sa tim. Sa kobajama ide, sto ne bi i sa mesom?
December 16, 20159 yr jedem sve sto stignem,bukvalno...trenutno kulena,rolovanog sira,sjenickog sira i kiselih krastavcica