duda Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 prvo supica mešana (ćurka, june, jagnje) ondak kuvani ćureći bubac, sa pireom od karfiola i mladim kratko dinstanim spanaćem na maslacu ubila se i sad gledam ku'ću i štaću
banatjanin Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Jagnje u supi? Pretvorio sam se u uvo! Pričaj, kako i kakvo je i otkud i zašto...
banatjanin Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Jagnje u supi? Pretvorio sam se u uvo! Pričaj, kako i kakvo je i otkud i zašto...
werbatim Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 To u mom kraju standard, "bravija supa" sto bi rekli stari. Ja je ne podnosim, doduse ja ne volim kuvano jagnjece/ovcije meso uopste pa je mozda i do toga.
katamaran Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 aljkavog djoku http://foodwishes.blogspot.rs/2010/03/sloppy-joes-recipe-video.html
hansolo Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Gotovo, ispalo savseno .... ne disem - slika laze, nije tako tamno gore, ali definitivno 2-3 minuta moglo je pre da se izvadi ... taman je. Krompirusa i strudla sa jabukama /sa orasima i prepecenim kockicama hleba na puteru/ i bundevara. Vredi se njakati definitivno oko kora jer je neuporedivo lepse. Sad cu svasta da pravim .... :)
Mil@n Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 slika laze, nije tako tamno gore, Neka je tamno, ja obožavam ta poluugljenisana stanja :) Al stvarno, obožavam reš i to baš preko mere tj verovatno preko mere u kojoj normalni ljudi vole reš :D
hansolo Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 :)) ma dobro je, dva oveca parceta, pa tri parceta slatke pite + neka britanska murderaljka na v. bimu, ko kaze da je subota za ici napolje :)
Frank Pembleton Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Gotovo, ispalo savseno .... ne disem - slika laze, nije tako tamno gore, ali definitivno 2-3 minuta moglo je pre da se izvadi ... taman je. Krompirusa i strudla sa jabukama /sa orasima i prepecenim kockicama hleba na puteru/ i bundevara. Vredi se njakati definitivno oko kora jer je neuporedivo lepse. Sad cu svasta da pravim .... :)
renne Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 hansolo, svaka čast NE pohovani karfiol i piletina, zelena salata i mladi cluk
maheem Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Vikend iz snova se kruniše sa lepim ručkom: briam, medaljoni svinjskog filea uvaljani u majčinu dušicu, sos od jabuka, đumbira i rena, vince i sad valja naći neki dečiji film <3
Recommended Posts