Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

prvo supica mešana (ćurka, june, jagnje)

ondak kuvani ćureći bubac, sa pireom od karfiola i mladim kratko dinstanim spanaćem na maslacu

ubila se i sad gledam ku'ću i štaću

Posted

Jagnje u supi?

Pretvorio sam se u uvo! Pričaj, kako i kakvo je i otkud i zašto...

Posted

Jagnje u supi?

Pretvorio sam se u uvo! Pričaj, kako i kakvo je i otkud i zašto...

Posted

To u mom kraju standard, "bravija supa" sto bi rekli stari. Ja je ne podnosim, doduse ja ne volim kuvano jagnjece/ovcije meso uopste pa je mozda i do toga.

Posted

Gotovo, ispalo savseno .... ne disem - slika laze, nije tako tamno gore, ali definitivno 2-3 minuta moglo je pre da se izvadi  ... taman je. Krompirusa i strudla sa jabukama /sa orasima i prepecenim kockicama hleba na puteru/ i bundevara. Vredi se njakati definitivno oko kora jer je neuporedivo lepse. Sad cu svasta da pravim .... :)

CAM00825.jpg

CAM00826.jpg

Posted

slika laze, nije tako tamno gore, 

Neka je tamno, ja obožavam ta poluugljenisana stanja :)

Al stvarno, obožavam reš i to baš preko mere tj verovatno preko mere u kojoj normalni ljudi vole reš :D

Posted

:)) ma dobro je, dva oveca parceta, pa tri parceta slatke pite + neka britanska murderaljka na v. bimu, ko kaze da je subota za ici napolje :)

Posted

Gotovo, ispalo savseno .... ne disem - slika laze, nije tako tamno gore, ali definitivno 2-3 minuta moglo je pre da se izvadi  ... taman je. Krompirusa i strudla sa jabukama /sa orasima i prepecenim kockicama hleba na puteru/ i bundevara. Vredi se njakati definitivno oko kora jer je neuporedivo lepse. Sad cu svasta da pravim .... :)

:pera:  :pera:  :pera:

Posted

hansolo, svaka čast

NE pohovani karfiol i piletina, zelena salata i mladi cluk

Posted

Vikend iz snova se kruniše sa lepim ručkom: briam, medaljoni svinjskog filea uvaljani u majčinu dušicu, sos od jabuka, đumbira i rena, vince i sad valja naći neki dečiji film <3