November 29, 20159 yr jecam/pir/rizoto s prazilukom i komoracem, nije losa mesavina, ima da se zvace + rukola.
November 30, 20159 yr joj Arame. ima nešto u mojim krajevima što se zove savijačice razvijaju se kore, malo deblje nego za pitu, a onda se to urola u deblje štrudlu, seče na komade čiji se krajevi zamotaju kao papir od bombone, pa se poprečke istanje oklagijom u tanak disk, sličan ovim tvojim. to se prži u dubokoj masti, najčešće prazno, a ponekad i nadeveno sirom. mnogo dobro i hrskavo.
November 30, 20159 yr ne znam, jebemu, ja kupio gotove kod mojih turaka, samo podgrejes u tiganju bez ulja i hasas. sutra idem jos da kupim, u kesi im rok trajanja 6 meseci, mislim da cu ovo uvek imati u fioci
December 1, 20159 yr super izgleda. bilo bi super kada bi mi imali isto to. meni sada padaju ideje neke na pamet, u smislu eksperimentisanja sa belim, tvrdjim sirom ili fetom, a bogami i grckim jogurtom. :D
December 1, 20159 yr ima da probam, ne deluje komplikovano ono cime premazuje koru je rastopljeni maslac, kasika secera i tahini
December 4, 20159 yr Restovan krompir sa komoracem+prstohvat cvaraka cisto da zamirise,uz to rikota i kiseli kupus