Barti66 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Čuj gadno...udavih se,sa'ću rigam pa ispočetka...nemogu da se zaustavim...
cmrlj Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 jecam/pir/rizoto s prazilukom i komoracem, nije losa mesavina, ima da se zvace + rukola.
katamaran Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Kinesku piletinu sa povrcem Konacno isproban vok kupljen jos pre dva meseca.
aram Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 tahinli kyseri katmeri dodje mu ko presovan prazan burek, mnogo manje masan
banatjanin Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 joj Arame. ima nešto u mojim krajevima što se zove savijačice razvijaju se kore, malo deblje nego za pitu, a onda se to urola u deblje štrudlu, seče na komade čiji se krajevi zamotaju kao papir od bombone, pa se poprečke istanje oklagijom u tanak disk, sličan ovim tvojim. to se prži u dubokoj masti, najčešće prazno, a ponekad i nadeveno sirom. mnogo dobro i hrskavo.
aram Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 ne znam, jebemu, ja kupio gotove kod mojih turaka, samo podgrejes u tiganju bez ulja i hasas. sutra idem jos da kupim, u kesi im rok trajanja 6 meseci, mislim da cu ovo uvek imati u fioci
hoffnung Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 super izgleda. bilo bi super kada bi mi imali isto to. meni sada padaju ideje neke na pamet, u smislu eksperimentisanja sa belim, tvrdjim sirom ili fetom, a bogami i grckim jogurtom. :D
aram Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 ima da probam, ne deluje komplikovano ono cime premazuje koru je rastopljeni maslac, kasika secera i tahini
Haralampije Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Restovan krompir sa komoracem+prstohvat cvaraka cisto da zamirise,uz to rikota i kiseli kupus
Recommended Posts