Delija67 Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Za zemunskoj pijaci kila pistaća 3200Za te pare nije neki trosak otici do Grcke. Ja sam kupio za 8 evra, a da sam imao vise vremena za cenjkanje bilo bi i jeftinije.
Аврам Гојић Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Za zemunskoj pijaci kila pistaća 3200 zanimljivo. i u Turskoj su katastrofalno poskupeli a mislim da mahom uvozimo od njih.
Willow Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Mušmule iz Belog Potoka. Sveže, slasne, jutros obrane. Doneo mi kolega, zna da sam ljubitelj.
hoffnung Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 mmmmm ja imao pasulj sa srpskim kobasicama od prekljuce i sada se onako zgusnuo... ispekao jedno jaje na oko, ali onako da zumance ostane rovito + must have salata od kiselog kupusa sa hladno-cedjenim suncokretovim uljem i pikantno ljutom tucanom paprikom. tek mi je krenuo kupus i sada je za salatu...mmmm... znaci, odvalio sam se... :)
Venom Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Corbast pasulj. Srednja zalost, kao i obicno. N
decak Kejt Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 (edited) volim petak i volim mak Edited November 27, 2015 by decak Kejt
banatjanin Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Mrzi me da kačim fotke pripit...zažmurite i zamislite vruće mesnate čvarke, rskave i slane, pa sporo kuvani disnatorski paprikaš, a u njemu friško meso, jezik, rep, srce, džiga, pa i brizle... A onda potrbušina, ficle i rebra u pleku, pa krvavice, 'ladna tursija i kupus ribanac, 'ladna viljamovka i još 'ladniji špricer... I napokon štrudla s makom. Odo' negde da puknem...
Musky Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 dimnjeni tolstolobik...preliv sa jabukovim octem, belim lukom, peršunom i mirodjijom...krompir salata...i muskat o'tonel - Bukovo.
Recommended Posts