Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Za zemunskoj pijaci kila pistaća 3200

Za te pare nije neki trosak otici do Grcke. Ja sam kupio za 8 evra, a da sam imao vise vremena za cenjkanje bilo bi i jeftinije.
  • Author

očišćeni?

Za zemunskoj pijaci kila pistaća 3200

zanimljivo. i u Turskoj su katastrofalno poskupeli a mislim da mahom uvozimo od njih.

Mušmule iz Belog Potoka. Sveže, slasne, jutros obrane. Doneo mi kolega, zna da sam ljubitelj. 

mmmmm ja imao pasulj sa srpskim kobasicama od prekljuce i sada se onako zgusnuo... ispekao jedno jaje na oko, ali onako da zumance ostane rovito + must have salata od kiselog kupusa sa hladno-cedjenim suncokretovim uljem i pikantno ljutom tucanom paprikom. tek mi je krenuo kupus i sada je za salatu...mmmm... znaci, odvalio sam se... :)

• Author

Dođe gazda Velja pa da se počastimo

2aad937dc3eb707f52008f5da668f83d.jpg

• Author
feef81e5455a0ba55e8315e9c3a604aa.jpg

Corbast pasulj. Srednja zalost, kao i obicno. N

• Author
5494749f7e4dfff2f7201b68da14eae9.jpg

volim petak i volim mak

image.jpeg

Edited by decak Kejt

Mrzi me da kačim fotke pripit...zažmurite i zamislite

vruće mesnate čvarke, rskave i slane, pa sporo kuvani disnatorski paprikaš, a u njemu friško meso, jezik, rep, srce, džiga, pa i brizle...

A onda potrbušina, ficle i rebra u pleku, pa krvavice, 'ladna tursija i kupus ribanac, 'ladna viljamovka i još 'ladniji špricer...

I napokon štrudla s makom.

Odo' negde da puknem...

dimnjeni tolstolobik...preliv sa jabukovim octem, belim lukom, peršunom i mirodjijom...krompir salata...i muskat o'tonel - Bukovo.

Raspala mi se jaretina...nzm šta da radim?

20151129151505.jpg

da je pojedeš