Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Za zemunskoj pijaci kila pistaća 3200

Za te pare nije neki trosak otici do Grcke. Ja sam kupio za 8 evra, a da sam imao vise vremena za cenjkanje bilo bi i jeftinije.
Posted

Za zemunskoj pijaci kila pistaća 3200

zanimljivo. i u Turskoj su katastrofalno poskupeli a mislim da mahom uvozimo od njih.

Posted

Mušmule iz Belog Potoka. Sveže, slasne, jutros obrane. Doneo mi kolega, zna da sam ljubitelj. 

Posted

mmmmm ja imao pasulj sa srpskim kobasicama od prekljuce i sada se onako zgusnuo... ispekao jedno jaje na oko, ali onako da zumance ostane rovito + must have salata od kiselog kupusa sa hladno-cedjenim suncokretovim uljem i pikantno ljutom tucanom paprikom. tek mi je krenuo kupus i sada je za salatu...mmmm... znaci, odvalio sam se... :)

Posted

Dođe gazda Velja pa da se počastimo

2aad937dc3eb707f52008f5da668f83d.jpg

Posted

Corbast pasulj. Srednja zalost, kao i obicno. N

Posted (edited)

volim petak i volim mak

image.jpeg

Edited by decak Kejt
Posted

Mrzi me da kačim fotke pripit...zažmurite i zamislite

vruće mesnate čvarke, rskave i slane, pa sporo kuvani disnatorski paprikaš, a u njemu friško meso, jezik, rep, srce, džiga, pa i brizle...

A onda potrbušina, ficle i rebra u pleku, pa krvavice, 'ladna tursija i kupus ribanac, 'ladna viljamovka i još 'ladniji špricer...

I napokon štrudla s makom.

Odo' negde da puknem...

Posted

dimnjeni tolstolobik...preliv sa jabukovim octem, belim lukom, peršunom i mirodjijom...krompir salata...i muskat o'tonel - Bukovo.