November 24, 20159 yr Za zemunskoj pijaci kila pistaća 3200Za te pare nije neki trosak otici do Grcke. Ja sam kupio za 8 evra, a da sam imao vise vremena za cenjkanje bilo bi i jeftinije.
November 24, 20159 yr Za zemunskoj pijaci kila pistaća 3200 zanimljivo. i u Turskoj su katastrofalno poskupeli a mislim da mahom uvozimo od njih.
November 26, 20159 yr Mušmule iz Belog Potoka. Sveže, slasne, jutros obrane. Doneo mi kolega, zna da sam ljubitelj.
November 26, 20159 yr mmmmm ja imao pasulj sa srpskim kobasicama od prekljuce i sada se onako zgusnuo... ispekao jedno jaje na oko, ali onako da zumance ostane rovito + must have salata od kiselog kupusa sa hladno-cedjenim suncokretovim uljem i pikantno ljutom tucanom paprikom. tek mi je krenuo kupus i sada je za salatu...mmmm... znaci, odvalio sam se... :)
November 28, 20159 yr Mrzi me da kačim fotke pripit...zažmurite i zamislite vruće mesnate čvarke, rskave i slane, pa sporo kuvani disnatorski paprikaš, a u njemu friško meso, jezik, rep, srce, džiga, pa i brizle... A onda potrbušina, ficle i rebra u pleku, pa krvavice, 'ladna tursija i kupus ribanac, 'ladna viljamovka i još 'ladniji špricer... I napokon štrudla s makom. Odo' negde da puknem...
November 29, 20159 yr dimnjeni tolstolobik...preliv sa jabukovim octem, belim lukom, peršunom i mirodjijom...krompir salata...i muskat o'tonel - Bukovo.