nisam ja Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 jbga. dobro ajvi. imaš najbolje. i onda su ti najbolji negde najjeftiniji. sad kapiram da ih nisam jeo od prošle jeseni kad sam satro neke zalihe iz grčke.
maheem Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) dobar je becki, mala vekna al dobra kompresija. usvinjeces se od jedne na dan e jebiga. sad mi se jedu pistaći. gde su najbolji i najjeftiniji? potrosile se zalihe? jpse sad se i meni jedu. ne: grill kobaje mit senf, home made fries uz dominaciju luka u salati. Edited November 24, 2015 by maheem
Аврам Гојић Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 dobar je erzac onaj dukatos sa pistačima Ima ukus kao Pavloviceva mast.
nisam ja Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ima ukus kao Pavloviceva mast. hehe. ne znam za ukus, al ima repelentan miris. sad sam vec kao naviko. (pavloviceva) inače meni su ti voćni jogurti misterija. mislim ko to jede. ograđujem se na kupovne stvari. a ako sam pravim uvek turam mleko u slatko. jogurt je za slano. sad sam ja sqare. @maheem jbga. ulažem u sebe. podstičem rast i razvoj.
wall Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ja sam letos navukao par kesa iz GR ali otišlo... Posle probao u mahiju no baš loši bili.
maheem Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ima ukus kao Pavloviceva mast.Idiuk to je to :DProbao pa bačio u smeće. Pistaći po marketima u rinfuzu? Kontam da je jeftinije od spakovanih
wall Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Idiuk to je to :D Probao pa bačio u smeće. Pistaći po marketima u rinfuzu? Kontam da je jeftinije od spakovanih Da, tu naspu te spakovane kada im istekne rok. :D
maheem Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 A da, primetno su zeleniji od ovih spakovanih [emoji38]ol:
Haralampije Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Biftek,sos od crvenog vina i sos od jabuka sa slagom
Delija67 Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Pre desetak dana sam doneo tovar pistaca sa Egine, sad vidim da smo vec pola pojeli.
pacey defender Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) super je kada te iznenade sarme u frižideru. a onda se ispostavi da su posne. now eating - posne sarme. Edited November 24, 2015 by pacey defender
wall Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Nema pistaća ali n.e. pečeni lešnici i crna čokolada. Nosio sam se mišlju da rastopim čokoćadu i ubacim lešnike ali čemu. Enzimi će se pobrinuti za to.
Recommended Posts