Singer Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 E moj ti... pa to je jelo nad jelima! Neki dodaju i spanać za pun rad
adam Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 E moj ti... pa to je jelo nad jelima! Neki dodaju i spanać za pun rad kod nas ukuci je spanac isao uz pire i fashirane snicle. uz ove pohovane, samo pire i salata.
katamaran Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 (edited) Arrabiata pastu. Papricice naravno iz moje proizvodnje :) Svaki put me fascinira kako tako jednostavna pasta ispadne nenormalno ukusna. Edited November 20, 2015 by katamaran
Аврам Гојић Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Pica iz pleka, sa biftekom, tvrdim sirom sa Tare i Imlekovim pekorinom. Uz to obican crnogorski vranac, pio mi se neki leprsavi cabernet ali je ovoga bilo kod Bude u bakalnici.
gospa buba Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 izgleda da je dosta da slusham gordona remzija kako pricha dok kuva i ne moram da jedem uopshte :)
Bujodrag Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Pica iz pleka, sa biftekom, tvrdim sirom sa Tare i Imlekovim pekorinom. Uz to obican crnogorski vranac, pio mi se neki leprsavi cabernet ali je ovoga bilo kod Bude u bakalnici. Pekorino je car.
pacey defender Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Nista od Imleka iz principa. Prastajte na upadici.
Bujodrag Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Nista od Imleka iz principa. Prastajte na upadici. Dobar je pekorino, razumna cena, solidan i konstantan kvalitet.
Аврам Гојић Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 što, šta je zgrešila kravica alfatoksin
renne Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Ako budemo pratili principe ništa iz bilo koje oblasti nećemo kupiti
pacey defender Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Dobar je pekorino, razumna cena, solidan i konstantan kvalitet. Znaš onu staru narodnu, ko u prodavnicu ulazi sa emocijama (ili principima), iz nje izlazi sa manje para u novčaniku. Do nedavno sam se rukovodio starom narodnom, ali sam se u međuvremenu korigovao. Ako budemo pratili principe ništa iz bilo koje oblasti nećemo kupiti Shvatam poentu i verovatno si u pravu. Ali se ne slažem sa poentom kao principom kojim se treba rukovoditi kada ulazimo u prodavnicu. :) Opet trolujem. Jedite, ljudi, šta god želite, i ne slušajte dokonog pejsija.
Recommended Posts