Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

I ja sam pravila kitnikez, samo u klasičnom kalupu, za srneća leđa. Prilikom kuvanja dodala 2 zvezdasta anisa, i ukus i izgled, boja, sve ispalo fabulozno! Srećom sam više od pola podelila, neka se i drugi goje.

Posted (edited)

Ja ovo Vasino znam pod imenom košnice  :). Prvi put čujem da se zove i kitnikez.

Edited by miki.bg
Posted

da, kupio kod Kineza onako. dosta beskorisne ali su mi omiljene modle

Posted (edited)

Vasudeva kupuje modle. :D I ima omiljene!

Edited by MayDay
Posted

imam i sa medama i jelkicama, za medenjake.

Posted

kako se slazu nezni avokado i intenzivne sardine?

neko za stolom je jeo jednu cetvrtinu avokada i jednu do dve sardine :D

lepo se slazu a ja avokado mogu uz/sa svim

jedna sardina lici na skusu  :naughty:

ostro oko:) to su skusice i ima ih samo 4 u konzervi jer su deblje od sadrina

Posted

podvarak,pire od karfiola i salata-sargarepa/cvekla :p

Posted

Mcdonalds homestyle. Boze kakvo govno nasminkano. Najveci mi je poraz kad dodjem kasno u zabit pa moram u meku da jedem. Pu jbmti zivot

Posted

ne bas nau, ali veceras: svinjski file na kockice, pobrasnjen, proprzen, zacinjen pa u vinu udinstan. pecurke na luku sa timijanom i biberom. polovine krompira uvaljane u kukuruzno brasno i griz i origano, zapecene u rerni. plus sira i ajvara. laku noc :)

Posted

2zqa0sn.jpg

lignje na brodet sa fazolom 

za ovakva jela super je frikomova lignja patagonika ociscena. ostale frikomove su bzvz, al ta je super. 

Posted

corbicu od prosa i spanaca, rizoto sa prokeljom i suvim smokvama /rizoto je spremljen sa prazilukom i belim vinom/. momci ga jeli sa parmezanom, ja sa kozijim tvdim. uz to i salata sa ajzbergom, cerijem, avokadom, mladim lukom, krastavcima.../znam, znam ajvi da nije uskladjeno sa sezonskim povrcem, ali i vreme je bas onako septembarsko :-)/