November 15, 20159 yr I ja sam pravila kitnikez, samo u klasičnom kalupu, za srneća leđa. Prilikom kuvanja dodala 2 zvezdasta anisa, i ukus i izgled, boja, sve ispalo fabulozno! Srećom sam više od pola podelila, neka se i drugi goje.
November 15, 20159 yr Ja ovo Vasino znam pod imenom košnice :). Prvi put čujem da se zove i kitnikez. Edited November 15, 20159 yr by miki.bg
November 15, 20159 yr Vasudeva kupuje modle. :D I ima omiljene! Edited November 15, 20159 yr by MayDay
November 16, 20159 yr kako se slazu nezni avokado i intenzivne sardine? neko za stolom je jeo jednu cetvrtinu avokada i jednu do dve sardine :D lepo se slazu a ja avokado mogu uz/sa svim jedna sardina lici na skusu ostro oko:) to su skusice i ima ih samo 4 u konzervi jer su deblje od sadrina
November 17, 20159 yr Mcdonalds homestyle. Boze kakvo govno nasminkano. Najveci mi je poraz kad dodjem kasno u zabit pa moram u meku da jedem. Pu jbmti zivot
November 17, 20159 yr ne bas nau, ali veceras: svinjski file na kockice, pobrasnjen, proprzen, zacinjen pa u vinu udinstan. pecurke na luku sa timijanom i biberom. polovine krompira uvaljane u kukuruzno brasno i griz i origano, zapecene u rerni. plus sira i ajvara. laku noc :)
November 19, 20159 yr lignje na brodet sa fazolom za ovakva jela super je frikomova lignja patagonika ociscena. ostale frikomove su bzvz, al ta je super.
November 19, 20159 yr corbicu od prosa i spanaca, rizoto sa prokeljom i suvim smokvama /rizoto je spremljen sa prazilukom i belim vinom/. momci ga jeli sa parmezanom, ja sa kozijim tvdim. uz to i salata sa ajzbergom, cerijem, avokadom, mladim lukom, krastavcima.../znam, znam ajvi da nije uskladjeno sa sezonskim povrcem, ali i vreme je bas onako septembarsko :-)/