halloween Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 I ja sam pravila kitnikez, samo u klasičnom kalupu, za srneća leđa. Prilikom kuvanja dodala 2 zvezdasta anisa, i ukus i izgled, boja, sve ispalo fabulozno! Srećom sam više od pola podelila, neka se i drugi goje.
eumeswil Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 (edited) Ja ovo Vasino znam pod imenom košnice :). Prvi put čujem da se zove i kitnikez. Edited November 15, 2015 by miki.bg
Аврам Гојић Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 da, kupio kod Kineza onako. dosta beskorisne ali su mi omiljene modle
MayDay Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 (edited) Vasudeva kupuje modle. :D I ima omiljene! Edited November 15, 2015 by MayDay
Аврам Гојић Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 imam i sa medama i jelkicama, za medenjake.
Haralampije Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 kako se slazu nezni avokado i intenzivne sardine? neko za stolom je jeo jednu cetvrtinu avokada i jednu do dve sardine :D lepo se slazu a ja avokado mogu uz/sa svim jedna sardina lici na skusu ostro oko:) to su skusice i ima ih samo 4 u konzervi jer su deblje od sadrina
ivy Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 podvarak,pire od karfiola i salata-sargarepa/cvekla :p
maheem Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Mcdonalds homestyle. Boze kakvo govno nasminkano. Najveci mi je poraz kad dodjem kasno u zabit pa moram u meku da jedem. Pu jbmti zivot
aram Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 ne bas nau, ali veceras: svinjski file na kockice, pobrasnjen, proprzen, zacinjen pa u vinu udinstan. pecurke na luku sa timijanom i biberom. polovine krompira uvaljane u kukuruzno brasno i griz i origano, zapecene u rerni. plus sira i ajvara. laku noc :)
darling Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 lignje na brodet sa fazolom za ovakva jela super je frikomova lignja patagonika ociscena. ostale frikomove su bzvz, al ta je super.
nezvanova Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 corbicu od prosa i spanaca, rizoto sa prokeljom i suvim smokvama /rizoto je spremljen sa prazilukom i belim vinom/. momci ga jeli sa parmezanom, ja sa kozijim tvdim. uz to i salata sa ajzbergom, cerijem, avokadom, mladim lukom, krastavcima.../znam, znam ajvi da nije uskladjeno sa sezonskim povrcem, ali i vreme je bas onako septembarsko :-)/
Recommended Posts