jms_uk Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Nadjoh jutros varijantu bez slanine, mada su dodali maskarpone sir i kompot/sos od malina/jagoda. Banana i javorov sirup su i dalje tu. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Valk Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Naždrala sam se tog čuvenog Štraus plazma sladoleda i moram reći da je hype opravdan. Predobar je!
John Coltrane Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Neki predlozi za sendvice, ali da ne moram da imam ananas, avokado i ostale egzoticne vocke i povrcke?
renne Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Pa sve zavisi šta vočiš recimo dobar somun, kajmak, pečenica i kiseli krastavci
Haralampije Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 (edited) dolazi zima ,treba imati lep slauf na stomaku koji ce potrajati do proleca ;) Edited November 11, 2015 by Haralampije
darling Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 recept je tipa ''šta imam u frižideru'' :D smuljala sam pastu sa spanacem i suvim paradajzom: dve sake spanaca povenula na maslinovom, dva minuta, u to malo belog luka i isecenog suvog paradajza, izmesala s kratkom pastom. sveza mocarela, zalila super maslinovim i svezeg bibera, divno :)
John Coltrane Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Pa sve zavisi šta vočiš recimo dobar somun, kajmak, pečenica i kiseli krastavci Reko da l' imate neki nadev, ono kao na TV sto stave u frizider da odstoji dan-dva? Ili ono kad na tost kriskama odseku koricu
renne Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 eksperimentisi ;)+1Samo eksperiment u odnosu na ono šta voliš. Najvažnije da imaš dobar leba
Recommended Posts